Rena0102 kérdése:
Most februar 18-an voltmeg a menzeszem, es naptar szerint febr.29 es marcius 3 kozott volt peteeresem. Ami meg is volt, mert 2 napon keresztul volt tojasfeherje allagu folyasom. Szerintetek?
Figyelt kérdés
abban az idoszakban 7 napbol 6-ot vegig akcioztunk a baba erdekeben.elvileg ma vagyok 10.dpo-n, es tegnap este szurkalt a bal petefeszkem, es neha furan erzekenynek talalom a melleimet.kicsit mintha viszketnenek. jo jelnek velem felfedezni, mert az elozo terhessegem is igy kezdodott, csak elment sajnos a baba...a kerdesem az lenne, hogy meg kb.hany nap mulva csinalhatok jostesztet?sajnos meg van 1 het a mensiig, de remelem nem jon..szerintetek?2012. márc. 11. 11:09
21/92 A kérdező kommentje:
Remenykedni minden okunk megvan.milyen erdekes is az elet.pl a ferfiak el sem tudjak kepzelni hogy egy nonek ilyenkor mennyit forog a buksija es mennyi jelet is kell ertelmezni es elvalasztani attol ami altalaban teljesen termeszetes..:):):)na meg persze neha koromragva olvassunk oldalakat a neten,mint itt is,hatha velunk is megtortenik az a csoda,ami massal is es epp itt osztotta meg..:):)vagy csak eppen okosodni,nem?:)hany eves vagy mano?es miota probalkoztok?;)
2012. márc. 11. 17:33
22/92 A kérdező kommentje:
Nemreg hallottam hogy a csalanfu tea elosegiti a beagyazodast vagy epp jotekony hatassal van a mehre.el is kezdtem inni egy hete..;)hatha bejon csajok;)
2012. márc. 11. 17:38
23/92 anonim válasza:
rena:teljesen egyet értek veled!és se akarok okoskodni sőt megfogadtam nem nagyon adok tanácsokat inkább csak nézelődők és leírom én mit is tapasztalok!én most töltöttem a 30 és szeptember óta próbálkozunk!és ti??én még nem voltam terhes így nem is tudom mit kellene éreznem tüneteket se tudom milyenek kell lennie!manó!
24/92 A kérdező kommentje:
Az elso vetelesem masfel eve volt, azutan csak most kezdtunk bele kb. 4honapja megint, akkor osszejott a baba, de ennek mar 2 honapja hogy elment.gondoltam megvarom mig eljutok otthon nodokihoz es megnezetem magam, de minden oke, csak a termeszet jatszadozik..:( de most megint figyeltem a homet, a jeleket, hogy mikor is van peteeres, es hogy mindent megtegyunk erte.igyekszem nem beleelni magam mert sokkal rosszabb a csalodas, ha megjon.hisz epp azt mondjak:akkor jon, mikor mar nem foglalkozol a temaval.de persze ez nehez....:)
2012. márc. 11. 20:13
25/92 anonim válasza:
hát igen!nem könnyű nem a baba projektre gondolni főleg ilyen esetbe vagy ha rég próbálkozik az ember!érted?beleéled magad és utána megjön!szörnyű!mást ilyenkor nem tudunk csinálni csak várni!manó!
26/92 A kérdező kommentje:
:)...pontosan...:) akkor mindenkinek kivanom hogy meglegyen az orome egy het mulva.hamarosan megint irok, egy 5 nap mulva hogy mi is lett a josteszttel...alig varom mar!!!!!;)sziasztok, majd ertekezunk:):):)
2012. márc. 11. 20:55
27/92 anonim válasza:
Első vagyok. Igen ez a legnehezebb várni, hogy mi lesz. Múlt hónapban már tényleg úgy voltam vele, hogy majd sikerül amikor sikerül. De így sem jött össze. Most meg olyan rossz, mert megjósolták, hogy most sikerül és nem tudok nem erre gondolni. Remélem ezzel nem fogom megakadályozni, hogy megfoganjon és szépen beágyazódjon a kicsike. Sajnos a peteérésem is csúszott emiatt. Tudom, hogy nem kellene rágörcsölni, múlt hónapban teljesen elfelejtettem, nem görcsöltem, de így .... áá nagyon nehéz. Kíváncsian várom a jövőhét végét. Ráadásul megfogadtam azt is már, hogy nem jövök ide fel, nem olvasgatok, nem írok, ez is ment egy pár hónapig, de most megint rákaptam.
28/92 anonim válasza:
első:én ezen rég túl vagyok!legalább is amit leírtál!!sehogy sem jó!nem okoskodni akarok de tényleg durva ez az egész!!már nagyon utálom!ti mióta próbálkoztok??hány éves vagy??manó!
29/92 anonim válasza:
29 éves és 2008 vége óta megszakítással védekeztünk 2010-ig. De azóta élesbe megy és nem sikerült egyszer sem. Tehát akárhogy is számolom legalább másfél-2 éve nem jön a baba. Szóval neked is jósolták, hogy lesz és nem lett?
30/92 anonim válasza:
sziasztok csajok!mizus veletek?
első:ha jóslást úgy érted,hogy a görbém alapján tuti terhes vagyok igen volt!sajnálom,hogy ilyen régen próbálkoztok!!ez szörnyű!nincs ennél rosszabb!de ne add fel!hátha így,hogy 3 vagyunk össze jön legalább is segít a beszélgetés!manó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!