Rena0102 kérdése:
Most februar 18-an voltmeg a menzeszem, es naptar szerint febr.29 es marcius 3 kozott volt peteeresem. Ami meg is volt, mert 2 napon keresztul volt tojasfeherje allagu folyasom. Szerintetek?
Figyelt kérdés
abban az idoszakban 7 napbol 6-ot vegig akcioztunk a baba erdekeben.elvileg ma vagyok 10.dpo-n, es tegnap este szurkalt a bal petefeszkem, es neha furan erzekenynek talalom a melleimet.kicsit mintha viszketnenek. jo jelnek velem felfedezni, mert az elozo terhessegem is igy kezdodott, csak elment sajnos a baba...a kerdesem az lenne, hogy meg kb.hany nap mulva csinalhatok jostesztet?sajnos meg van 1 het a mensiig, de remelem nem jon..szerintetek?2012. márc. 11. 11:09
71/92 anonim válasza:
Én 23-25-re nem várom, nekem is krémes fehér folyásom van! Én se tudom mi lesz ebből! mikor tesztelsz?
72/92 anonim válasza:
szia!én csak holnap tudok leghamarabb tesztelni mert nincs itthon tesztem!de mára nem vártam de ha hamarabb volt az ovum akkor már rég késik legalább 5 napot!nem tudom mikor volt ovum!manó!
73/92 anonim válasza:
Szia! Én szerintem pénteken tesztelek 25-ös tesztem van itthon. Hődet méred? Nekem már jó pár napja 36.8- 37 között mozgott ! Ma reggel 37.1 volt. Szerinted ez jelenthet valamit?
74/92 anonim válasza:
hát jót jelent,hogy ilyen magas a hőd!hát ez is baj,hogy ebbe a ciklusba nem igazán mértem mert beteg voltam(köhögtem meg meg is voltam fázva)így akkor nem is mértem a hőmet!nekem meg nem magas a hőm most!ilyenkor tehát pé után mindig felmegy nekem is legalább 36,8 ig de most nem!nem értem!lehet nem is volt pé-m?
75/92 anonim válasza:
Nem igazán tudom, hogy akkor volt-e pé-d! :( De mivel a betegség miatt is változik a hő, ezért szerintem ezt így nem is fogod megtudni sajna! De ha ott a baba,akkor tuti volt! :) Ha meg nincs,akkor most épp mindegy, csak a következő hónapokban legyen! :) Az a lényeg! :) Nem?
Nekem még annyi van, hogy nagyobbak a melleim és forróak valamint alul a pocim is forró, na meg a 37,1! Szorítok neked nagyon!!! :)
76/92 anonim válasza:
67. válaszoló: köszönöm, én is nagyon szorítok, mindenkinek aki babára vágyik.
77/92 A kérdező kommentje:
Sziasztok csajok!nekem meg mindig semmi...azon az egy halovany csikon kivul, ma is teszteltem, lh-val, persze ugyanolyan halvanyka lett mint tegnap..holnapra nem varom, es ilyenkor mar az ovunak erosebbnek kene lennie ha van baba..:( mar nem remenykedek..nekem is hol van kremes folyasom, hol nincs..elozo babanal is volt kremes folyas, ugyhogy kedves kerdezo igen, jelenthet jot.remelem aki meg tud remenykedni, annak osszejon most, ha nem, ott a kovi honap.sok sikert, es akinek megjott, ne csuggedjen!mar biztos nem varat magara sokaig.ma egy kicsit megint elojott a depi, kisirtam magam, mert eszembe jutott hogy most lennek 15hetes...neha ugy erzem hogy nem vagyok jo semmire, es befordulok picit, de remelm hogy rossz utan mar jo fog jonni..:(
2012. márc. 19. 12:06
78/92 A kérdező kommentje:
Sziaszto csajok!tegnap begorcsoltem, elkezdtem barnazni es megjott...:(majd legkozelebb...megfogadtam, hogy mostantol nem feszulok ra annyira es majd jon ha akar!belefaradtam lelkileg abba hogy elkapjuk az idot es megsem jon ossze.lehet hogy hormonzavarom van..tudtok valamit ajanlani amit esetleg itt kint is (Anglia) meg tudok venni es jo a hormonokra?veletek mi a helyzet?sok szerencset annak, aki meg nem tesztelt!puszi
2012. márc. 20. 06:46
79/92 anonim válasza:
rena:szia!!sajnálom,hogy megjött!de tényleg!én még mindig bizonytalanságba vagyok mert én hülye fejjel nem vittem magammal pénzt és nem tudtam venni tesztet!hát még ma nem jött meg de hol érzékeny hol nem a mellem és a hőm is lent van!vagy csak késik vagy ki fog maradni ez a hónap!nem tudom!ne legyél depis!bár én is az vagyok egy kicsit!tehát vedd úgy nem is szóltam semmit!ugyan ezt érzem én is mint te!olyan hülye vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!