Rena0102 kérdése:
Most februar 18-an voltmeg a menzeszem, es naptar szerint febr.29 es marcius 3 kozott volt peteeresem. Ami meg is volt, mert 2 napon keresztul volt tojasfeherje allagu folyasom. Szerintetek?
Figyelt kérdés
abban az idoszakban 7 napbol 6-ot vegig akcioztunk a baba erdekeben.elvileg ma vagyok 10.dpo-n, es tegnap este szurkalt a bal petefeszkem, es neha furan erzekenynek talalom a melleimet.kicsit mintha viszketnenek. jo jelnek velem felfedezni, mert az elozo terhessegem is igy kezdodott, csak elment sajnos a baba...a kerdesem az lenne, hogy meg kb.hany nap mulva csinalhatok jostesztet?sajnos meg van 1 het a mensiig, de remelem nem jon..szerintetek?2012. márc. 11. 11:09
31/92 A kérdező kommentje:
Sziasztok!!tegnap este gorcsoltem, de nem durvan, csak olyan enyhe mensis gorcsok, de az egesz alhasam.kb.10percig es aztan elmult.ma reggel meg pisiles utan megint megtoroltem magam es a pairon lett egy kis adag tojasfeherje szeru, de feher motyo.bocsanat hogy igy irtam le, de nok vagyunk..:)remelem hogy jol sejtem!!!!!!!!:)a hom most is fent van:37,1, este pedig 37,5 volt.tudom, mensi elott altalaban mindig felmegy, de remelem vasarnap ne jon meg es fent is marad!!:)veletek?helyzet?jelek?pusza
2012. márc. 12. 10:11
32/92 A kérdező kommentje:
Mar megint ott tartok, hogy...osszeteszek dolgokat, de SOHA nem gorcsoltem enyhen sem mensikor!!az elozo babanal ott mindig lefekveskor, ejjel kezdett el szurkalni pontokban a bal petefeszkem, aztan a jobb is-de ez nem torvenyszeru, mindenkinel mas-es par nap mulva este, megintcsak lefekveskor ereztem hogy a mehemben is szurkal, mintha -butan fogalmazok- !kaparna! a mehem.az mondjuk kellemetlen is volt!:)
2012. márc. 12. 10:18
33/92 anonim válasza:
manó nem úgy értettem a jóslást, hanem rendesen. Remélem tényleg beválik, már nagyon izgulok és nagyon szeretném is. Nekem is tompán fáj egész nap a hasam, olyan mensisen. Ami fura, hogy a melleim egyáltalán nem fájnak. Meg ami még van az a puffadás. Bár az mensi előjel is lehet, sajna. Azért reménykedem, hogy vasárnap nem jön meg és pozi tesztem lesz. Az biztos, ha így lesz, nagybetűkkel kiírom. :)
34/92 anonim válasza:
sziasztok csajok!!
mizus veletek??
hát nem tudom mi is van!még ma is tart a barnázás!szerintem meg fog jönni!de egy kicsit hamar!nem értem!reggel görcsöltem vagyis jött a görcs és ahogy jött el múlt meg csak reggel van barnázás és egész nap szinte nincs!hát ez van!manó!
35/92 A kérdező kommentje:
Sziasztok.hat en sem nagyon remenykedek mar mert elkezdtek fajni s melleim,ahogy normalisan mensi elott szoktak..neha meg begorcsolget estenkent a pocim, de szerintem mensi lesz megint...:(:(:(kicsit elszontyiztam de meglatjuk..sajnalom neked is, de szurkolo mindharmunknak es az osszes ugyanilyen helyzetben levo sorstarsnsk.majd azert megirjuk mi is lett,nem?pusza,Reni
2012. márc. 13. 10:39
36/92 anonim válasza:
persze megírom mi is lett a vége de te is írd meg!még úgy néz ki nem fog megjönni nekem!nekem meszesz előtt 1 nappal már nem fáj a melleim most meg talán jobban fáj mint tegnap!tehát ma még biztos nem fog megjönni nekem remélem nem is fog!és persze egyikünknek sem meg aki tényleg babát szeretne!drukkolok mindenkinek!manó!
37/92 anonim válasza:
sziasztok!
Nálam sincs semmi. Talán annyi, hogy jöttem hazafele és megcsapott a franciasaláta illata, és annyira megkívántam, hogy már neki is álltam egy adagot csinálni. Alig várom, hogy kész legyen, mert már most ennék belőle. Mindenkinek megy a drukk. Én vasárnapra nem várom így még van egy kis idő. :( Nehéz kivárni nagyon. És nagyon kíváncsi vagyok a jóslatra is :)
38/92 A kérdező kommentje:
:)Mindenkepp :)
2012. márc. 13. 12:04
39/92 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem febr. 19-én volt az utólsó menzim és kb.márc. 2-3án volt a peteérésem! Erre a hétre nem várom a menzit, de nagyon nem! (16-17körül),már ezt a pár napot is nagyon nehéz kivárni! Mindenkinek nagyon szorítok! Szép napot!
40/92 A kérdező kommentje:
Udv a csapatban!!!!:)drukkolok neked is!!!:)
2012. márc. 13. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!