Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most februar 18-an voltmeg a...

Rena0102 kérdése:

Most februar 18-an voltmeg a menzeszem, es naptar szerint febr.29 es marcius 3 kozott volt peteeresem. Ami meg is volt, mert 2 napon keresztul volt tojasfeherje allagu folyasom. Szerintetek?

Figyelt kérdés
abban az idoszakban 7 napbol 6-ot vegig akcioztunk a baba erdekeben.elvileg ma vagyok 10.dpo-n, es tegnap este szurkalt a bal petefeszkem, es neha furan erzekenynek talalom a melleimet.kicsit mintha viszketnenek. jo jelnek velem felfedezni, mert az elozo terhessegem is igy kezdodott, csak elment sajnos a baba...a kerdesem az lenne, hogy meg kb.hany nap mulva csinalhatok jostesztet?sajnos meg van 1 het a mensiig, de remelem nem jon..szerintetek?
2012. márc. 11. 11:09
 31/92 A kérdező kommentje:
Sziasztok!!tegnap este gorcsoltem, de nem durvan, csak olyan enyhe mensis gorcsok, de az egesz alhasam.kb.10percig es aztan elmult.ma reggel meg pisiles utan megint megtoroltem magam es a pairon lett egy kis adag tojasfeherje szeru, de feher motyo.bocsanat hogy igy irtam le, de nok vagyunk..:)remelem hogy jol sejtem!!!!!!!!:)a hom most is fent van:37,1, este pedig 37,5 volt.tudom, mensi elott altalaban mindig felmegy, de remelem vasarnap ne jon meg es fent is marad!!:)veletek?helyzet?jelek?pusza
2012. márc. 12. 10:11
 32/92 A kérdező kommentje:
Mar megint ott tartok, hogy...osszeteszek dolgokat, de SOHA nem gorcsoltem enyhen sem mensikor!!az elozo babanal ott mindig lefekveskor, ejjel kezdett el szurkalni pontokban a bal petefeszkem, aztan a jobb is-de ez nem torvenyszeru, mindenkinel mas-es par nap mulva este, megintcsak lefekveskor ereztem hogy a mehemben is szurkal, mintha -butan fogalmazok- !kaparna! a mehem.az mondjuk kellemetlen is volt!:)
2012. márc. 12. 10:18
 33/92 anonim ***** válasza:
manó nem úgy értettem a jóslást, hanem rendesen. Remélem tényleg beválik, már nagyon izgulok és nagyon szeretném is. Nekem is tompán fáj egész nap a hasam, olyan mensisen. Ami fura, hogy a melleim egyáltalán nem fájnak. Meg ami még van az a puffadás. Bár az mensi előjel is lehet, sajna. Azért reménykedem, hogy vasárnap nem jön meg és pozi tesztem lesz. Az biztos, ha így lesz, nagybetűkkel kiírom. :)
2012. márc. 12. 19:13
 34/92 anonim ***** válasza:

sziasztok csajok!!

mizus veletek??

hát nem tudom mi is van!még ma is tart a barnázás!szerintem meg fog jönni!de egy kicsit hamar!nem értem!reggel görcsöltem vagyis jött a görcs és ahogy jött el múlt meg csak reggel van barnázás és egész nap szinte nincs!hát ez van!manó!

2012. márc. 13. 07:33
 35/92 A kérdező kommentje:
Sziasztok.hat en sem nagyon remenykedek mar mert elkezdtek fajni s melleim,ahogy normalisan mensi elott szoktak..neha meg begorcsolget estenkent a pocim, de szerintem mensi lesz megint...:(:(:(kicsit elszontyiztam de meglatjuk..sajnalom neked is, de szurkolo mindharmunknak es az osszes ugyanilyen helyzetben levo sorstarsnsk.majd azert megirjuk mi is lett,nem?pusza,Reni
2012. márc. 13. 10:39
 36/92 anonim ***** válasza:
persze megírom mi is lett a vége de te is írd meg!még úgy néz ki nem fog megjönni nekem!nekem meszesz előtt 1 nappal már nem fáj a melleim most meg talán jobban fáj mint tegnap!tehát ma még biztos nem fog megjönni nekem remélem nem is fog!és persze egyikünknek sem meg aki tényleg babát szeretne!drukkolok mindenkinek!manó!
2012. márc. 13. 10:43
 37/92 anonim ***** válasza:

sziasztok!

Nálam sincs semmi. Talán annyi, hogy jöttem hazafele és megcsapott a franciasaláta illata, és annyira megkívántam, hogy már neki is álltam egy adagot csinálni. Alig várom, hogy kész legyen, mert már most ennék belőle. Mindenkinek megy a drukk. Én vasárnapra nem várom így még van egy kis idő. :( Nehéz kivárni nagyon. És nagyon kíváncsi vagyok a jóslatra is :)

2012. márc. 13. 10:46
 38/92 A kérdező kommentje:
:)Mindenkepp :)
2012. márc. 13. 12:04
 39/92 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Nekem febr. 19-én volt az utólsó menzim és kb.márc. 2-3án volt a peteérésem! Erre a hétre nem várom a menzit, de nagyon nem! (16-17körül),már ezt a pár napot is nagyon nehéz kivárni! Mindenkinek nagyon szorítok! Szép napot!
2012. márc. 13. 12:51
 40/92 A kérdező kommentje:
Udv a csapatban!!!!:)drukkolok neked is!!!:)
2012. márc. 13. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!