Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most februar 18-an voltmeg a...

Rena0102 kérdése:

Most februar 18-an voltmeg a menzeszem, es naptar szerint febr.29 es marcius 3 kozott volt peteeresem. Ami meg is volt, mert 2 napon keresztul volt tojasfeherje allagu folyasom. Szerintetek?

Figyelt kérdés
abban az idoszakban 7 napbol 6-ot vegig akcioztunk a baba erdekeben.elvileg ma vagyok 10.dpo-n, es tegnap este szurkalt a bal petefeszkem, es neha furan erzekenynek talalom a melleimet.kicsit mintha viszketnenek. jo jelnek velem felfedezni, mert az elozo terhessegem is igy kezdodott, csak elment sajnos a baba...a kerdesem az lenne, hogy meg kb.hany nap mulva csinalhatok jostesztet?sajnos meg van 1 het a mensiig, de remelem nem jon..szerintetek?
2012. márc. 11. 11:09
 51/92 A kérdező kommentje:

Szia mano!nalam sincs eddig semmi, nekem is keddig kellene megjonnie..tegnap is megint -epp melo kozben, mikor nem tudok mosdoba menni- ki gondolta volna, de olyan erzesem volt, mintha megjott volna es aznek....de semmi....ez jo jel lehet?es van hogy elkezdenek fajni a melleim, kb 5 percig es hirtelen abba is marad!!nem tudom igazabol mikor erdemes tesztelnem, de ha kedden lenne mensi, akkor vasarnap reggel az LH mar talan ketcsikos lesz ha minden igaz.ha nem, akkor meg mindig remenykedek keddig.Mano!a hom ma nekem is lejjebb ment reggelre 36,9-re, de nalam mindig estere szokik feljebb.en igy vagyok kitalalva!:)ne aggodj, mostmar nem sok van vissza!!!a valaszolonak:remelem jo jel ha gorcsolget a pocid, mensi elott nem szokott?

Mindenkinek szep napot!meg ma melo......ugy nincs kedvem mar...15:00-23:00-ig....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:):):)

2012. márc. 16. 11:38
 52/92 anonim ***** válasza:

sziasztok!

De szokott mensi előtt is görcsölgetni. Elvileg mától nem várom keddig. Ciklus.hu szerint ma kellene nem megjönnie. Tegnap óta görcsölgetek. Remélem baba van a dologban és a mensi helyett csak a görcsök maradtak meg :) Inkább elviselem ezeket, minthogy megint megjöjjön. Ha ma nem jön meg, akkor lehet reggel tesztelek egyet. Nem bírok már várni.

2012. márc. 16. 13:12
 53/92 A kérdező kommentje:
:) Nagyon helyes, varom az eredmenyt!!!remelem ketcsikos lesz!:)
2012. márc. 16. 13:16
 54/92 anonim ***** válasza:
rena:én nem görcsölök semmi!érdekes!most ez nem tudom jó vagy rossz!bár már nem reménykedek!nekem 19-én azaz hétfőn kellene nem megjönnie!de nem tudom mi fog ebből kisülni!!mindenkinek drukkolok!manó!!
2012. márc. 16. 13:27
 55/92 anonim ***** válasza:
Én is remélem Rena és természetesen megírom.
2012. márc. 16. 15:05
 56/92 A kérdező kommentje:
Sziasztok csajocak.kitartas,mar tenyleg nem sok van hatra..az en(mostmar ugyerzem mondvacsinalt) jeleim..az a baj,hogy sajnos ahogy kozeledik az igazsag pillanata,ugy erzem teljesen tanacstalan vagyok.akarok hinni a testemnek,de a buksimban gyakrabban fordul meg hogy ezek talan csak mensire utalnak..de...ti mit tudtok a mehszaj allapotarol ilyenkor?mert olvastam,hogy ha baboca van,akkor alig lehet elerni,es zart,kemeny..mensi elott pedig ha nincs baba,akkor lejjebb ereszkedik es puha,nyitott...na,az enyem,mert szoktam kitapintani(persze a higenianak megfeleloen) epp zart,kemeny,es alig elerheto.mikor elment a babam es vereztem,akkor nyitott volt es nagyon puha..szoval a jelek....de remelem mindegyikonk pocijaban ott van mar a kis baboca..holnap megprobalom az lh tesztet..hatha..ma csak kivancsisagbol eltoltam egy terhes tesztet,persze nem elso pisibol,es nega lett..de keddig meg van lehetosegem ra...pusza nektek
2012. márc. 17. 02:03
 57/92 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Nem teszteltem, mert esett a hőm illetve nem úgy indult a reggel, hogy tudjak tesztelni. Remélem azért visszamegy holnapra és akkor reggel tesztelek, ha nem jön meg. Úgy vágyom már egy babára. De semmi tünetem nincs, csak a mensis görcsök és a puffadás, ami sajna nem feltétlenül terhestünet :(

Azért reménykedem amíg nem jön meg.

Írjatok, ha van valami fejlemény.

2012. márc. 17. 07:17
 58/92 A kérdező kommentje:
Szia!en sem teszteltem ma, mert pont velem is ez fordult elo.meg ki sem keltem az agybol es mertem egy hot, ami 36,8 lett...de nekem reggel nem megy fel, csak estere.mindig 37,4-5 korulire..na mindegy, a lenyeg, hogy nem teszteltem meg en sem, de a holnapot mar varom.sok szerencset kivanok, es irjatok.mano, veled mi a helyzet?Reni
2012. márc. 17. 12:58
 59/92 anonim ***** válasza:
Rena az esti hő nem mérvadó, mivel mozgunk egész nap, ezért magasabb. Nekem volt olyan hónapom, hogy 37,5 volt délután és megjött.
2012. márc. 17. 13:48
 60/92 anonim ***** válasza:

sziasztok!

Ma reggel még egy fél század fokot csökkent a hőm, de már nem érdekelt, teszteltem, persze, hogy negatív lett. :(

Még azért reménykedem, nem adom fel, amíg meg nem jön. Manó nálad mi a helyzet?

2012. márc. 18. 06:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!