Rena0102 kérdése:
Most februar 18-an voltmeg a menzeszem, es naptar szerint febr.29 es marcius 3 kozott volt peteeresem. Ami meg is volt, mert 2 napon keresztul volt tojasfeherje allagu folyasom. Szerintetek?
Figyelt kérdés
abban az idoszakban 7 napbol 6-ot vegig akcioztunk a baba erdekeben.elvileg ma vagyok 10.dpo-n, es tegnap este szurkalt a bal petefeszkem, es neha furan erzekenynek talalom a melleimet.kicsit mintha viszketnenek. jo jelnek velem felfedezni, mert az elozo terhessegem is igy kezdodott, csak elment sajnos a baba...a kerdesem az lenne, hogy meg kb.hany nap mulva csinalhatok jostesztet?sajnos meg van 1 het a mensiig, de remelem nem jon..szerintetek?2012. márc. 11. 11:09
11/92 anonim válasza:
9 hetes:neked volt barnázásod??manó!
12/92 A kérdező kommentje:
Szia Mano!22 vagyok, igen meg fiatal, de mar regota vagyom babara.2 vetelesem volt sajnos eddig, es kicsit megtortem mar, de nem adom fel!!igen, a jelek jok, de ki tudja mi lesz meg!!a 9hetes kismaminak gratulalok!nekem is volt beagyazodas kornyeken egy kis barna, de idovel csak feher es kremes folyasom lett.az sem sok eppen csak a papiron valami.szurkolok mindenkinek.majd irjatok am!!!pusza
2012. márc. 11. 14:50
13/92 anonim válasza:
rena:szerintem nem számít,hogy hány éves vagy csak úgy kérdeztem!ha te szeretnél babát akkor nem érdekes a kor!sajnálom,hogy elment a baba!én majd megírom mi is lett!de te is írd meg!Manó!
14/92 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen!Minden vagyam hogy anyuka lehessek.az a pillanat, mikor megtudod hogy van odabent valaki, es vigyaznod kell ra, mert torekeny es apro...es amikor megszuletik...biztosan maga a csoda.kishugom most 4eves.o a karjaim kozott jott a vilagra, nem ert ki telen a mento.az ijedtseg utan elkapott egy olyan erzes..lattam hogy szuletett meg, elkotottem a kis koldokzsinort, es burokkal egyutt jott ki..annal szebb nem is lehet az ember eleteben!!meg most is ramtor a pityerges mikor eszembe jut..:)
2012. márc. 11. 15:10
15/92 anonim válasza:
jaj de jó amit írtál!tök jó lehetett!csak én egy kicsit idősebb vagyok mint te!de nem számít!bár én is így gondolom!csak most nehéz eldönteni,hogy menszi előjeleit érzem vagy valami más van sa dologba!és ez valahol idegesít!utálom,hogy nem tudom mi lesz!gondolom te is így vagy vele?meg mindenki aki babát szeretne!Manó!
16/92 A kérdező kommentje:
Igen, maga egy csoda ez az egesz.Hat igen, nekem most is szurkalgat a petefeszkem, es erzem hogy talan nem mensi lesz, mert maskor soha nem szurkalt meg, csak mikor 2x is babas lettem.de csak remenykedek.remelem hamar eltelik ez az egy het.neked is drukkolok, de mindenkepp ird meg mi lett.mostmar 2fele izgulok!!!!:)
2012. márc. 11. 16:03
17/92 anonim válasza:
én az első válaszoló vagyok. Olyan nehezen telik ez az egy hét, sajna nekem nem volt barna pecsétem, ami miatt esetleg reménykedhetnék. Ráadásul elkezdett fájni a hasam is. Olyan mensisen. :(
18/92 A kérdező kommentje:
Elso valaszolo!!!Ne tord magad rajta, ez nem torvenyszeru, hogy mindenkinel kell barnazasnak lennie!egyaltalan nem altalanosithato!elso babamnal pl nekem sem volt, es ott meg csak eszre sem vettem.nem jott meg a mensim egy hetig vartam, ert nem is gondoltam terhessegre, mert vedekeztunk.aztan egymas utan ket teszt is eros pozitiv lett.elmentem dokihoz, aki uh-val megallapitotta hogy 4het 6napos vagyok.nem mindenki egyforma.sajnos a masodik babam 6 hetesen ment el, ott elkezdtem verezni es enyhen gorcsolni is.Angliaban lakom, es itt sajnos nem vizsgalnak 12.het elott, mondvan:termeszetes ha verzel, mert nem biztos hogy megmarad.kepzelheted mikor sirva allok ott az ugyeleten hogy csinaljanak valamit, mert erzem hogy baj van, de semmi....azota voltam otthon es nodokinal is, minden oke, megint nekilattunk.ne aggodj ha nem ugy tortennek nalad a dolgok mint ahogy mas leirja, mert mindenki mas!:)fel a fejjel, es remenykedni!csak letelik!!:)
2012. márc. 11. 17:01
19/92 anonim válasza:
első:a barnázás nem feltétlenül jelenkezik csak nekem még ilyen nem volt még soha!de azért ne add fel!nekem csak feszül a méhemnél meg fájnak,érzékenyek a cicieim de lehet menszi közeledik!tehát nem tudom mi is van!
rena:igen egy csoda egy baba megfoganása meg születése meg az egész!manó!
20/92 anonim válasza:
jaja rena ez lemaradt!nekem pár napja volt,hogy szurkált a petefészkemnél de elég erősen azóta sincs!manó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!