Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most februar 18-an voltmeg a...

Rena0102 kérdése:

Most februar 18-an voltmeg a menzeszem, es naptar szerint febr.29 es marcius 3 kozott volt peteeresem. Ami meg is volt, mert 2 napon keresztul volt tojasfeherje allagu folyasom. Szerintetek?

Figyelt kérdés
abban az idoszakban 7 napbol 6-ot vegig akcioztunk a baba erdekeben.elvileg ma vagyok 10.dpo-n, es tegnap este szurkalt a bal petefeszkem, es neha furan erzekenynek talalom a melleimet.kicsit mintha viszketnenek. jo jelnek velem felfedezni, mert az elozo terhessegem is igy kezdodott, csak elment sajnos a baba...a kerdesem az lenne, hogy meg kb.hany nap mulva csinalhatok jostesztet?sajnos meg van 1 het a mensiig, de remelem nem jon..szerintetek?
2012. márc. 11. 11:09
 41/92 anonim ***** válasza:

sziasztok csajok!!

mizus veletek?van valami fejlemény?

új hozzászóló:én is üdvözöllek!neked is megy a drukk!

ma vagyok a ciklus 28.napjánál és úgy néz ki el fog múlni a barnázásom!bár még nem nyugodtam meg teljesen de remélem nem fog átcsapni vérzésbe!nem fogok vérezni!írjatok ha vagytok!

manó!

2012. márc. 14. 07:10
 42/92 A kérdező kommentje:
Szio!En itt vagyok!eddig semmi, tegnap volt egy olyan -na most tuti megjott- erzesem, de semmi...:)sajna epp meloztam es mire eljutottam a mosdoig mar haromszor atgondoltam, hogy nem esek ketsegbe, de vegulis:)hat, nagyon remenykedem, mensi elott egy hettel mindig fajnak a melleim, de ez hol elkezdodik most, hol pedig abbamarad...es erzekenyek a bimboim:) a hom, ami mensi elott is termeszetes:37,2.hat, mostmar nem sok van vissza, alig varom legalabb a szombat reggelt hogy tudjak valamit!!!kedves utolso!remelem neked is abbamarad a barnazgatasod, es sok szerencset!te mikor tesztelsz eloszor?:)
2012. márc. 14. 10:27
 43/92 anonim ***** válasza:

szia!manó vagyok!!

már ahogy írtam szerencsére abba maradt a barnázgatás és a fáradságon,szédelgésen,mell érzékenység fájáson kívül csak ennyit érzek!hát tesztelni szerintem valamikor szombat környékén fogok!

manó!!

2012. márc. 14. 10:36
 44/92 A kérdező kommentje:
Mano!!az szuper!!szoritok magunknak!remelem mutat is mar valamit majd szombaton a teszt!mert beleorulok!:)ma is megyek 16:00-22:00-g dolgozni, legalabb addig sem erre gondolok!igy kicsit gyorsabban megy az ido:)
2012. márc. 14. 12:35
 45/92 anonim ***** válasza:
39. válaszoló vagyok: Köszönöm szépen én is nagyon szorítok mindenkinek! Mindenképp írjatok, ha van valami, én is fogok! Üdv
2012. márc. 14. 13:15
 46/92 anonim ***** válasza:
Lányok hogy vagytok? Már nem sok van hátra. :) Remélem mindenki szép kétcsíkos tesztet tarthat majd a kezében pár nap múlva :)
2012. márc. 15. 08:29
 47/92 A kérdező kommentje:
Nalam egyenlore epp semmi jel...majd meglatjuk...:)remelem en is hogy mindenki nagyon meglepodik az eredmenyen par napon belul!!:)
2012. márc. 15. 12:43
 48/92 anonim ***** válasza:

sziasztok csajok!!

mizus veletek??van fejlemény?tesztelt már valaki?

nálam nem sok minden van!elmúlt a barnázás!úgy örülök neki!csak egy valami bánt,hogy a hőm nem magas és nem is akar felmenni!most várjam,hogy megjöjjön?vagy most mi van??nem értem!eddig mindig felment és utána le is ment amikor megjött!lehet nem volt pé-m?de akkor mi volt ez a barnázás?tegnap nem írtam ezért bocsi!de elég rosszul indult a napom mert a párom azzal ébresztet,hogy elveszett pamacs(macskám)és elkezdtem zokogni ami valahol jól eset mert már napok óta bennem volt ez egy kicsit furi!na mindegy!!írjatok!manó!

2012. márc. 16. 08:04
 49/92 anonim ***** válasza:
meglett a cicus? Remélem igen. Nálam semmi, mától keddig kell megjönnie. Nem tudom pontosan mikor volt peteérésem. Tegnap óta görcsölget a hasam. Hol megszűnik, hol felerősödik. Száraz vagyok, mint általában mensi előtt, remélem mégis van baba ennek ellenére. Nem akarom, hogy megjöjjön. Pozi tesztet akarok :)
2012. márc. 16. 08:21
 50/92 anonim ***** válasza:
hát meg lett a cica!de teljesen kiakadtam,hogy elveszett!!már csak a tudat,hogy nincs meg!manó!
2012. márc. 16. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!