Most februar 18-an voltmeg a menzeszem, es naptar szerint febr.29 es marcius 3 kozott volt peteeresem. Ami meg is volt, mert 2 napon keresztul volt tojasfeherje allagu folyasom. Szerintetek?
szia manó!
Én is elvileg péntekre nem vártam, de szerintem később volt peteérésem, így keddig megjöhet. Remélem azért nem jön :)
A mai negatív teszt meg még lehet pozitív később :) Legalábbis remélem. Még nem adom fel, amíg nem jön meg. De mindenesetre érdekes ez az egész. Drukkolok neked is, akkor te leghamarabb kedden tesztelsz?
sziasztok csajocak!!ma reggel megcsinaltam egy lh tesztet jostesztkent, mert a multkor is bejott, de mivel meg csak keddre nem varom, ezert eleg halovany:+!!!:)mindenfele hunyorgatas nelkul jol lathato csak halovanyka!:)remelem nem kaprazik a szemem.meg annyit, hogy mar egy eve hasznalom az lh tesztet, es peteereskor sem mutat soha pozitivat meg csak halovanyan sem, a legutobb is csak a babanal volt csikom.es ugyanilyen halvanyka volt, ami naprol napra erosebb lett, es aztan a terhes teszt is pozi lett.holnap is csinalok, es remelem erosodik majd!nektek is nagyon szurkolok!persze hogy lehet a te tuneted is kedves valaszolo babara utalo jel!!!szivbol kivanom mind a kettotoknek, hogy baba legyen.nektek is lh-t kene probalnotok.ez mar mensi elott egy-de jo esetben 2 nappal ha pozitiv, akkor lehet baba.jaj, en majd kiugrok a borombol...csak nehogy megjojjon...:(
mert attol meg megjohet, ha megint nem rendesen tapad meg.mindegy, meg mindig nem bizom el magam, csak remenykedek!!!:)nektek is sok szerencset, es varom hogy mi lett a vege!mindenkinek +-t kivanok!!!Rena
39-45. válaszoló vagyok: Nekem tegnap sajnos megjött, kicsit elszomorodtam, de most már a következő hónapra koncentrálok, próbálkozunk tovább és bizakodunk.
Mindannyiotoknak szorítok, hogy nektek már most babó legyen,írjatok mindenképp, hogy mi újság! Üdv!
sziasztok csajok!!
mizus veletek??
sajnálom,hogy megjött kedves válaszoló!hát nekem elvileg ma kellene nem megjönnie de nem tudom mi lesz belőle!érdekes mert múlt ciklusba száraz voltam most meg fehér folyásom van!de nem vízes inkább krémes!szerintetek??manó!
írjatok ha vagytok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!