Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most februar 18-an voltmeg a...

Rena0102 kérdése:

Most februar 18-an voltmeg a menzeszem, es naptar szerint febr.29 es marcius 3 kozott volt peteeresem. Ami meg is volt, mert 2 napon keresztul volt tojasfeherje allagu folyasom. Szerintetek?

Figyelt kérdés
abban az idoszakban 7 napbol 6-ot vegig akcioztunk a baba erdekeben.elvileg ma vagyok 10.dpo-n, es tegnap este szurkalt a bal petefeszkem, es neha furan erzekenynek talalom a melleimet.kicsit mintha viszketnenek. jo jelnek velem felfedezni, mert az elozo terhessegem is igy kezdodott, csak elment sajnos a baba...a kerdesem az lenne, hogy meg kb.hany nap mulva csinalhatok jostesztet?sajnos meg van 1 het a mensiig, de remelem nem jon..szerintetek?
2012. márc. 11. 11:09
 61/92 anonim ***** válasza:
sziasztok csajok!hát sajnálom,hogy negatív lett a teszt(jeitek)én még nem teszteltem mert nincs itthon még nem tudtam venni!bocs,hogy tegnap nem írtam de disznó toroztunk és nem volt időm,hogy írjak!tegnap egész nap feszült a méhemnél alig bírtam mozogni de muszáj volt helyt állnom mert kevesen voltunk!még mindig nem jött meg pedig lassan itt lenne az ideje!ma vagyok a ciklus 32 napjánál!holnapra nem várom!a mellem még mindig érzékeny!és ezt a méhemnél ez a feszülő érzés elég furi!de a hőmet nem mérem mert csak össze zavar így azt nem tudom mennyi volt ma reggel!szerintetek most mi is van?mindenkinek drukkolok ezerrel!!manó!
2012. márc. 18. 08:44
 62/92 anonim ***** válasza:

szia manó!

Én is elvileg péntekre nem vártam, de szerintem később volt peteérésem, így keddig megjöhet. Remélem azért nem jön :)

A mai negatív teszt meg még lehet pozitív később :) Legalábbis remélem. Még nem adom fel, amíg nem jön meg. De mindenesetre érdekes ez az egész. Drukkolok neked is, akkor te leghamarabb kedden tesztelsz?

2012. márc. 18. 09:48
 63/92 anonim ***** válasza:
hát igen én csak legkésőbb kedden tudok tesztelni!bár az egészet nem értem!ez most a menszi előjele lenne?szerinted?manó!
2012. márc. 18. 09:55
 64/92 anonim ***** válasza:
jaj ez lemaradt!bocsi!még akkor lehet pozitív a teszt főleg,hogy ha később volt a pé-d!mikor tesztelsz legközelebb??manó!
2012. márc. 18. 09:56
 65/92 anonim ***** válasza:
nem tudom mikor tesztelek újra. Lehet holnap veszek egy 10-es érzékenységű tesztet és kedd reggel tesztelek ha nem jön meg.
2012. márc. 18. 11:07
 66/92 A kérdező kommentje:

sziasztok csajocak!!ma reggel megcsinaltam egy lh tesztet jostesztkent, mert a multkor is bejott, de mivel meg csak keddre nem varom, ezert eleg halovany:+!!!:)mindenfele hunyorgatas nelkul jol lathato csak halovanyka!:)remelem nem kaprazik a szemem.meg annyit, hogy mar egy eve hasznalom az lh tesztet, es peteereskor sem mutat soha pozitivat meg csak halovanyan sem, a legutobb is csak a babanal volt csikom.es ugyanilyen halvanyka volt, ami naprol napra erosebb lett, es aztan a terhes teszt is pozi lett.holnap is csinalok, es remelem erosodik majd!nektek is nagyon szurkolok!persze hogy lehet a te tuneted is kedves valaszolo babara utalo jel!!!szivbol kivanom mind a kettotoknek, hogy baba legyen.nektek is lh-t kene probalnotok.ez mar mensi elott egy-de jo esetben 2 nappal ha pozitiv, akkor lehet baba.jaj, en majd kiugrok a borombol...csak nehogy megjojjon...:(

mert attol meg megjohet, ha megint nem rendesen tapad meg.mindegy, meg mindig nem bizom el magam, csak remenykedek!!!:)nektek is sok szerencset, es varom hogy mi lett a vege!mindenkinek +-t kivanok!!!Rena

2012. márc. 18. 11:46
 67/92 anonim ***** válasza:

39-45. válaszoló vagyok: Nekem tegnap sajnos megjött, kicsit elszomorodtam, de most már a következő hónapra koncentrálok, próbálkozunk tovább és bizakodunk.

Mindannyiotoknak szorítok, hogy nektek már most babó legyen,írjatok mindenképp, hogy mi újság! Üdv!

2012. márc. 18. 14:21
 68/92 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnalom hogy megjott, de igy van.koncentraljatok a kovetkezo honapra, egy ujabb remennyel teli honap var ratok!es szoritok hogy vegre osszejohessen, sok boldogsagot nektek elore is.:)
2012. márc. 18. 14:26
 69/92 anonim ***** válasza:
úgy néz ki nekem is megjött most, aki tegnap negatívat tesztelt :( manó ennyit a jóslásról
2012. márc. 19. 06:41
 70/92 anonim ***** válasza:

sziasztok csajok!!

mizus veletek??

sajnálom,hogy megjött kedves válaszoló!hát nekem elvileg ma kellene nem megjönnie de nem tudom mi lesz belőle!érdekes mert múlt ciklusba száraz voltam most meg fehér folyásom van!de nem vízes inkább krémes!szerintetek??manó!

írjatok ha vagytok!!

2012. márc. 19. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!