Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja március 17-18-ra?

Ki nem várja március 17-18-ra?

Figyelt kérdés

Nekem a peteérésem március 2-3 körül volt. :)

Ki nem várja jövőhét hétvégére? Öntsünk egymásba lelket, ki hogy viseli a várakozást?:)

2012. márc. 9. 10:35
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯
 241/352 anonim ***** válasza:

Úgy izgulok mindenkiért!!! :) Sok-sok pozitív tesztről szeretnék olvasni!!! :) Köztük a sajátomról is :)

Apa :) örömében örömtáncot járna :) :) :)

Mindenképp írd meg, hogy a doki mit mondott a kisfickókról!

2012. márc. 14. 16:53
 242/352 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Van ahol azt írják, hogy se a hasszurkálás, se a sűrű fehér folyás nem utal babára... :( Most megint elkeseredtem :( Nem tudom már, hogy minek lehet hinni... :(

Annyira szeretnénk, hogy jöjjön a manó!!! :)

Arra meg végképp nem találok semmit, hogy 10 nap különbséggel miért volt ebben a hónapban a hasszurkálás???

MINDENKINEK POZITÍV TESZTET KÍVÁNOK!!!

2012. márc. 14. 16:57
 243/352 anonim ***** válasza:
* 2-szer a hasszurkálás! :) ez kimaradt! :)
2012. márc. 14. 16:58
 244/352 anonim ***** válasza:

Van akinél babát jelent, van akinél semmit!

De drukkolok neked!!!

2012. márc. 14. 17:36
 245/352 A kérdező kommentje:

Na lányok, valami fejlemény valakinél?:) Pozi tesztelősök, férjecskétek/párotok, család, hogyan fogadta?:)

Akik még várják a csodát, azok hogy vannak?:)

Nekem a párom most csinált egy isteni vacsit, és mondta, hogy ő még nem akarja beleélni magát, holnap lássuk meg a véreredményt. De én azért reggel titokban csinálok még egy ilyen tesztet :)) ;)

2012. márc. 14. 21:10
 246/352 anonim ***** válasza:

Majd megírod reggel? :) Drukkolok!!! :)

(Én nem várom 24-25-re)

2012. márc. 14. 21:17
 247/352 A kérdező kommentje:

Megírom persze! Ti lesztek az elsők, akik megtudjátok :)

már hajnalok hajnlán tesztelni fogok, ugysem tudok majd aludni :D

Neked addig sok sok sok sok sok türelmeT! :))) És reméljük, bizzunk benne, hogy meg lesz a gyümölcse! :)

2012. márc. 14. 21:19
 248/352 A kérdező kommentje:

Jó reggelt Lányok! :(

teljesen kétségbe vagoyk esve..ma reggeli tesztem nega.

szétszedtem, leszedtem róla az üveget, és nem a tesztcsík helyén, hanem arrébb egy rózsaszin pacsmacs,kis vonal elfolyás, vagy micsoda...

Próbáltam magam avval nyugtatni, hogy rossz volt a teszt, de nem hiszem. Itt akkor nincs baba :( De miért nem jön meg, ha nem vagyok terhes?:(

És miért akkora a mellem, meg a mellbimbom? Ajjj :(:(

És az is eszembe jutott, hogy nem jön meg ma a véreredmény, mert 15-e van :( Hanem szerintem csak hétfőn :( Addig megkattanok :(

Hajnali 3kor csináltam a tesztet, mert már nem bírtam ki a pisilést. És semmi..:(

2012. márc. 15. 05:48
 249/352 A kérdező kommentje:

Ilyen lett a mai teszt:

[link]

De ennek a vonalkának arrébb kéne lennie kicsivel, mert ha ráteszem az üveglapos tetőt, akkor nem látszik a tesztcsík helyén. De ilyet sem láttam még, hogy egy teszt így nézzen ki. Kiborulok ezektől:( Szerintetek ilyenkor mi van?

2012. márc. 15. 06:23
 250/352 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a teszt hibás volt. És lehet a csík azért van rajta, mert mégis pozi lenne. Csinálj másikat holnap reggel. Ne add fel, amíg nem jön meg. Mikorra nem vártad? Nekem elvileg holnaptól keddig nem kellene megjönnie valamikor :) Sajnos nem tudom most mikor volt peteérésem, mert márc. 1-től 8-ig fájt a hasam és a petefészkem. Ma reggelre erős fejfájással ébredtem, és feszül a hasam alja. Egyáltalán nem szúr már napok óta, csak kellemetlenül fáj.
2012. márc. 15. 08:27
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!