Szorítok neked!!! :) Nekem még 9 napom van a nemvártig! 2nappal ezelőtt egész nap szurkált a hasam (de márc 3-4-én is!) Ma meg sűrűbb fehér folyásom van. Szerintetek?
2012. márc. 14. 09:42
203/352 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nekem is elvileg pénteken vagy szombaton jönne meg(remelem nem fog meg 8 hónapig), és nekem kicsi hasfajdogalasom van,mint amikor megjön,meg egyáltalán nem vagyok éhes. Tegnap sem nagyon tudtam enni,meg ma sem, pedig éhes vagyok,de nem kívánok semmit sem. Remelem erősödni fog a pozi tesztem,de én úgy érzem,hogy baba van, a melleim megnőttek és a mellbimbom picit megváltozott. Felek hogy mi lesz:( most eljottem a nővéremmel meg a két pici gyerekével Budára ilyen nagy jatszoparadicsomba és nem merek ugrálni,mászni..inkább csak uldogelek:)) nekem is olyan érzésem van mintha megjonne és szaladgalok a wcre de eddig semmi. :) kiváncsi leszek nagyon! Szurkolok mindenkinek!!!!!!
2012. márc. 14. 10:21
204/352 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Ugyanez volt nekem is! Szurkalt a hasam2-3 napig,és addig olyan fehér testapolos folyasom volt! De azóta elmúlt. Most atlatszos van.
2012. márc. 14. 10:22
205/352 anonim válasza:
Akkor ezek a jelek adnak okot a bizakodásra! :) Jajj, még 9nap... Neked kb mikor, hányadik napon volt ez a fehér folyás?
2012. márc. 14. 10:26
206/352 anonim válasza:
Sziasztok! Én vagyok az aki mára nem vártam és pozit teszteltem! Hát nagyon sajnálom, ami a 7:53-assal történt, a ciszta miatt. De ne aggódj, nekem anno a kisfiam mellett a méhemben volt 2 ciszta (!) és ezek csak a terhesség vége felé szívódtak fel. Most januárban pedig volt egy felfázásom, valószínűleg petefészek gyulladás volt, véreztem-barnáztam egy-két napig és nagyon fájt. Februárban pedig most mégis terhes maradtam!! Nem lesz gond, nyugodj meg!! Köszönöm mindenkinek a gratulációkat és én is drukkolok mindenkinek, hogy legyen babás!!! Kedves kérdező, szerintem neked is baba van a dologban, nekem is volt ilyen halvány tesztem és utána nagyon erős lett!!!
2012. márc. 14. 10:28
207/352 anonim válasza:
GRATULÁLOK!!! :) De jó neked!!! :) Én 24-25-re nem várom, most sűrű fehér folyásom van.
2012. márc. 14. 10:32
208/352 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó Előtti!:) nekem peteeres utan pár nappal jelentkezett ez a fehér folyas, és nemrég múlt el,kb 3-4 napja:) szurkolok neked és ahogy van valami írj!!
Kedves Utolsó! Nagyon gratulálok neked!!!:) biztosan tudod,hogy kisbabat vársz!!!!!:)))
Én remelem,hogy erősödni fog!!!:)
Azt ugye látjátok csajok,hogy mennyit kommenteztunk:) ennyit meg nem láttam a gyakorin:) jók vagyunk!!! És sikerülni fog mindannyiunknak!!!!:))))
2012. márc. 14. 10:33
209/352 anonim válasza:
Sok sok komment! :) És még mennyi lesz! :) Képzeljétek, nem csak a fehér folyás van, hanem állandóan pisilni járok! Pedig fel tuti nem fáztam, nem járok kb 1 hete sehova!
2012. márc. 14. 10:36
210/352 anonim válasza:
Gratulálok a halvány és az erős csíkosoknak is! Ahogy olvaslak titeket elkapott a tesztelési kedv. : ) 2-án volt peteérésem, mint neked kérdező. De csak 25-ös érzékenységű tesztem van, így nem látom értelmét. Van még 25-ös teszted? Nincs kedved pénteken tesztelni vele? Ha pozitív akkor én is tesztelek. : ))))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!