Ki nem várja március 17-18-ra?
Nekem a peteérésem március 2-3 körül volt. :)
Ki nem várja jövőhét hétvégére? Öntsünk egymásba lelket, ki hogy viseli a várakozást?:)
Sziasztok! Hogy vagytok? Én nem várom 24-25-re, tegnapi hasszurkálós :)
Este elkaptam ám apát, meg ma is :) Remélem sikerült! :)
Annyira szorítok mindenkinek, hogy baba legyen!!!!:) Mára már semmi hasszurkálásom nincs! Szerintetek?
Sziasztok! Én 15-re nem várom. Egyik percben úgy érzem összejött, biztos vagyok benne, hogy sikerült, másik percben meg 100%-ig biztos vagyok benne, hogy nem. 3-4-szer szurkált a hasam és 1-szer éreztem valamit az alhasamnál. Szerintem holnap már fogom érezni, hogy mejön-e. Az a fura, hogy teljesen nyugodtnak és életerősnek érzem magam. Máskor már kezdek ilyenkor zizi lenni. És olyan jó titeket olvasni. Legalább a férjem nyugiban lehet. Ha tudná mennyire foglalkoztat a dolog el se hinné, hogy én vagyok. : )
Kérdező és többiek, várom a fejleményeket!
Ja és febr 16-án volt meg utoljára, 29-re vártam a PÉ-t, de márc 2-án volt. Innen mindig 13 napra szokott megjönni.
Kérdező én is láttam a 2. csíkot. A helyedben már örülnék.
L28 (és az előző)
Sziasztok Lányok!
Most csináltam meg a tesztet, ugye azt írja, hogy 15 percig lehet várni, addig jön ki eredmény. Még várok kb 5 percet, akkor telik le. De ott a csík szerintem, rögtön kijött. Egy nagyon halvány, de egészében ott van, valamit látok, el sem hiszem. Írok még mindjárt, hogy mi van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!