Ki nem várja március 17-18-ra?
Nekem a peteérésem március 2-3 körül volt. :)
Ki nem várja jövőhét hétvégére? Öntsünk egymásba lelket, ki hogy viseli a várakozást?:)
Szeríntetteke ha holnap el megyek a doki hoz mit tapinthat ki a vizsgálattal illetve az ultrahanghal?
, 3 évvel ezelött volt egy elhalt terhességemhát meg az a baj hogy 4 hónapja műtöttek császárral és nem tudom hogy mik a következményei ha megint babát várok(de használtam hüvelykúpot azt a hormon menteset azt írták hogy védelmet nyújt "szerintem kamu ha már van valami") . Szombaton nagy nehezen ki nyögtem hogy lehet hogy megint terhes vagyok hát nem nagyon örültek de azt mondták hogy nem ölünk meg gyereket nem szeretik a szüleim a párom meg főleg nem engedi hogy elvetessem mondjuk én sem csinálnék ilyet mert nem lenne szívem múltkor láttam egyet a youtoben ahogy meg ölnek egy magzatot és ahogy küzd az életéért azt nem feledem el sohasem és majdnem el sírtam magamat. De már sajnos volt egy elhalt terhességem amit sajnos "egészségügyi kaparásnak neveznek sajnos át kellet esnem" nagyon meg szenvedtem és úgy viselkedtek velem mint aki megöli a gyermekét de én nem tehetem róla hogy ez történt vele.(de használtam hüvelykúpot azt a hormon menteset azt írták hogy védelmet nyújt "szerintem kamu ha már van valami")
Hát én megpróbálom megvárni a pénteket, vagy még jobb lenne, ha a szombat reggelt várnám meg! :) De az még 4 nap!!! Még kimondva is sok :)
Mikor teszteltek Csajok? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!