Ki nem várja március 17-18-ra?
Figyelt kérdés
Nekem a peteérésem március 2-3 körül volt. :)
Ki nem várja jövőhét hétvégére? Öntsünk egymásba lelket, ki hogy viseli a várakozást?:)
2012. márc. 9. 10:35
131/352 anonim válasza:
132/352 anonim válasza:
kedves kérdező melyik környéken laksz? Irigyellek, nálunk egész nap esik az eső :( Még a kedvem is rossz emiatt. Viszont most reggel hazafele jövet megéreztem a franciasaláta illatát és rögtön be is mentem boltba venni alapanyagot és már párolódik is. Nagyon kívánom. (de persze lehet csak azért, mert most ezt hiányolja a szervezetem) Vasárnapra nem várom, remélem nem jön.
133/352 anonim válasza:
Nézzétek meg midet mert nem mindegyik jó. Én látom a csíkot csak lehet hogy a felvétel nem jó.
134/352 anonim válasza:
Utolsó! Én látok valamit!!! :))) "aki nem...."
136/352 A kérdező kommentje:
Én is látok valamit, az utolsó előttin :)))) Én ezt pozinak venném :)))))
2012. márc. 13. 10:18
137/352 anonim válasza:
Én vagyok az aki ígérte hogy fel rakom a képet a tesztről de ezt Pénteken csináltam akkor késett már olyan 5 napot a mensim tudom hogy ha ma csinálnám akkor erősebb lenne-e. De ki bírom mert holnap megyek dokihoz mert voltam pénteken dokinál és azt mondta hogy menjek vissza szerdán talán azért mert nem biztos hogy látot volna valami Uh. (Nagyon izgulók)
138/352 anonim válasza:
Én mindegyiken látom a 2. csíkot de az első az szerintem észrevehetőbb. "aki nem..."
139/352 anonim válasza:
én látok az első és a negyedik képen halvány pozit!Nem kiabálom el,de azért grat neked,én +-nak venném:)))
140/352 A kérdező kommentje:
Szigetszentmiklóson lakunk :)
2012. márc. 13. 10:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!