Ki nem várja március 17-18-ra?
Nekem a peteérésem március 2-3 körül volt. :)
Ki nem várja jövőhét hétvégére? Öntsünk egymásba lelket, ki hogy viseli a várakozást?:)
Drukkolok ezerrel a reggeli tesztelőknek!!! Remélem + lesz!!! :) Izgatottan várom a fejleményeket!!!
Én nem várom 24-25-re! Szerintetek normális a mai hasszurkálás? (17. napon, 28-29naposak a ciklusaim) A hőm 36,9.
Én kb 3 nappal ezelőtt éreztem a hasszurkát, a 6-7-8. napomon vhogy, egész nap éreztem. És ma már semmi. :) Érdekes. Úgyhogy igen, érezhetted :) Mármint nem tudom, hogy nekem baba okozta e, vagy csak bebeszéltem magamnak, de kb akkor van beágyazódás :)
Köszönöm a holnapi drukkot, szükségem lesz rá :)
Nincs otthon ovuteszted? Lehet rendelni vateráról, 60ft/db. Én rendeltem 30db-ot, 2000-ért :)
Azzal nézegettem, próbáld ki te is. Vagy nézd a méhnyakváladékot. Ha kicsit nyúlosabb, vagy átlátszóbb, krémesebb, de nyúlosabb picit, akkor valószínű vagy ovulálsz, vagy mostanában a napokban lesz :) És ez a hasszurka is jó jel. Kapd el a párod, az biztos nem árt :) És figyelgesd magad :) Legyetek együtt két naponta az a bizti :) És utána ne kelj fel, pisilj az együttlét előtt, utána hozass a pároddal egy kis tisztasági betétet, tedd be a bugyidba fekvés közben, párnát a popsi alá, 10-15 perc mulva kiveheted, és úgy aludj el, ne mosd ki. Én most így csináltam, csak hajnalban, reggel keltem fel pisilni először. Remélem bejött :) Nagyon remélem!!!! Mert állítólag, mikor 10-15 perc múlva folyékonnyá válik a spermium, akkor kezdenek el igazán mozogni benne a kisfickók :D Próbáld ki, csináld így egy hónapig, és hátha meg lesz az eredménye :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!