Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja március 17-18-ra?

Ki nem várja március 17-18-ra?

Figyelt kérdés

Nekem a peteérésem március 2-3 körül volt. :)

Ki nem várja jövőhét hétvégére? Öntsünk egymásba lelket, ki hogy viseli a várakozást?:)

2012. márc. 9. 10:35
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/352 anonim ***** válasza:
100%

Drukkolok ezerrel a reggeli tesztelőknek!!! Remélem + lesz!!! :) Izgatottan várom a fejleményeket!!!

Én nem várom 24-25-re! Szerintetek normális a mai hasszurkálás? (17. napon, 28-29naposak a ciklusaim) A hőm 36,9.

2012. márc. 12. 19:45
 92/352 A kérdező kommentje:

Én kb 3 nappal ezelőtt éreztem a hasszurkát, a 6-7-8. napomon vhogy, egész nap éreztem. És ma már semmi. :) Érdekes. Úgyhogy igen, érezhetted :) Mármint nem tudom, hogy nekem baba okozta e, vagy csak bebeszéltem magamnak, de kb akkor van beágyazódás :)

Köszönöm a holnapi drukkot, szükségem lesz rá :)

2012. márc. 12. 20:02
 93/352 A kérdező kommentje:
Most nézem, hogy a 17. napodon vagy. Megvolt már a peteérésed? Nem azért szurkálgatsz?:)
2012. márc. 12. 20:08
 94/352 anonim ***** válasza:
100%
Húúú... most nagyon örülök annak, amit írtál!!! Egy kis remény :) Jajj, remélem tényleg igazad lesz és jön a manó!!!
2012. márc. 12. 20:12
 95/352 A kérdező kommentje:

Nincs otthon ovuteszted? Lehet rendelni vateráról, 60ft/db. Én rendeltem 30db-ot, 2000-ért :)

Azzal nézegettem, próbáld ki te is. Vagy nézd a méhnyakváladékot. Ha kicsit nyúlosabb, vagy átlátszóbb, krémesebb, de nyúlosabb picit, akkor valószínű vagy ovulálsz, vagy mostanában a napokban lesz :) És ez a hasszurka is jó jel. Kapd el a párod, az biztos nem árt :) És figyelgesd magad :) Legyetek együtt két naponta az a bizti :) És utána ne kelj fel, pisilj az együttlét előtt, utána hozass a pároddal egy kis tisztasági betétet, tedd be a bugyidba fekvés közben, párnát a popsi alá, 10-15 perc mulva kiveheted, és úgy aludj el, ne mosd ki. Én most így csináltam, csak hajnalban, reggel keltem fel pisilni először. Remélem bejött :) Nagyon remélem!!!! Mert állítólag, mikor 10-15 perc múlva folyékonnyá válik a spermium, akkor kezdenek el igazán mozogni benne a kisfickók :D Próbáld ki, csináld így egy hónapig, és hátha meg lesz az eredménye :)

2012. márc. 12. 20:19
 96/352 anonim ***** válasza:
Most hamar volt peteérésem, 1 héttel menzi után (2-3-án, ha minden igaz doki szerint is) és akkor is szurkált ugyan így! Akkor most 10 napra rá szurkálhat valóban a manó miatt? Vagy mi van? Ha mégis most lenne, az se baj, hisz folyamatosan próbálkozunk, csak akkor már én nem tudom, hogy mi van
2012. márc. 12. 20:20
 97/352 A kérdező kommentje:
Persze! Én azt olvastam, hogy 7-10 napra már befejeződik a beágyazódás :) Persze van olyan, akinél csak 12. napra ágyazódik be, de általában akkor már befejeződik. :) És utána még 1-2 nap mire kimutatható lesz a Hcg :) Jaj remélem sikerült elkapnotok a pillanatot! :)
2012. márc. 12. 20:22
 98/352 anonim ***** válasza:
Most láttam, hogy közben írtál! Tök jót mosolyogtam, mert mi is pont ugyan így csinálunk mindent!!! :) Ugyhogy csak jöjjön haza apa... (a többit ti is tudjátok)!!! :)
2012. márc. 12. 20:24
 99/352 anonim ***** válasza:
De aranyos vagy!!! Én is remélem,hogy mindkettőnknek és persze a többieknek is összejön! :) Akkor ez azt jelenti, hogy nem kell várnom a nemvárt napjáig, hanem pár nap múlva már teszteljek?
2012. márc. 12. 20:26
 100/352 A kérdező kommentje:
Hát ha tudod, hogy előbb volt peteérésed, ha pontosan tudod...akkor 14 nappal pé után már ki kell, hogy mutassa egy érzékenyebb teszt :) Sokaknak 2 héttel ovu után már tüneteik vannak. Nővérem babát vár, és 2 héttel peteérése után már hányingere volt borzasztóan, melle annyira érzékeny volt, hogy hozzá sem lehetett érni. Szóval szerintem akkor már kimutatja. :) Ezért félek én, hogy nekem még holnap csak a 11. napom van:( NAgyon szeretnééééém!!!!!!
2012. márc. 12. 20:31
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!