Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja március 17-18-ra?

Ki nem várja március 17-18-ra?

Figyelt kérdés

Nekem a peteérésem március 2-3 körül volt. :)

Ki nem várja jövőhét hétvégére? Öntsünk egymásba lelket, ki hogy viseli a várakozást?:)

2012. márc. 9. 10:35
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/352 A kérdező kommentje:
Akkor holnap lesz 2 hete, hogy volt peteérésed :) Akkor lassan már kimutatná:)
2012. márc. 10. 13:13
 52/352 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem tudom, mert ott meg csak 1 tizedet emelkedett a hőd. Szerintem 1-2 nap múlva kiderül. Szorítunk érted mindannyian.
2012. márc. 10. 14:01
 53/352 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Én vagyok az, aki 14.-re nem várja, azaz jövő szerdára. Hú, már jó sok hozzászólás van! :-)) Nekem a tüneteim továbbra is megmaradtak, sőt még elkezdett viszketni a hasam is, ami szintén megvolt a terhességeim előtt. Ja és éjszaka is kb. 4-szer voltam pisilni...

Kérdező, köszi szépen a szurkolást én is viszont kívánom. Ha már itt tartunk esetleg megírnátok ki milyen nemű babát szeretne jobban? :-))

2012. márc. 10. 17:01
 54/352 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!!

Én vagyok az, aki mára, azaz 11-re nem várta! Eddig még nem jött meg és a melleim továbbra is erősen fájnak!

A hőmön is meglátszik, mert ma már felment 37-re! De a kis piros pecsét még mindig előfordul. :(( Holnap legkésőbb meg kellene jönnie, mert akkor már a 30-ik napon leszek és legkésőbb akkorra már mindig meg szokott jönni! A hőm az biztító viszont a pecsételés az lehangoló, hogy most sem sikerült. :(( Nálam most már tényleg ki fog derülni, de én nem reménykedem...

Itt a görbém, ilyen lett mára:

[link]

2012. márc. 11. 06:15
 55/352 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó!

Sajnos semmi bíztatót nem tudok írni, mert ahogy nézem a görbéd, neked csak a harmadik nap esik le a hőd, így bármi lehet. Minden ciklusodnál így volt?

2012. márc. 11. 07:17
 56/352 anonim ***** válasza:
100%
Hát sokszor olyan furcsán alakul a végén a hőm, hogy magasabbra megy jobban, mintha küzdene a szervezet a baba megtartásáért: ezt valaki már mondta nekem. És aztán mégis mindig megjött. :((
2012. márc. 11. 07:23
 57/352 anonim ***** válasza:
100%
Pedig eredetileg meg ugye mindenki akkor kezd reménykedni ha felmegy a hő szépen mikor már meg kéne hogy jöjjön a mensi, mert aki terhes annak szokott így lenni. Na nekem sokszor így van aztán a végeredmény meg mégis az, hogy megjön, a hő ellenére, szóval engem becsap mindig ez az egész. :(
2012. márc. 11. 07:25
 58/352 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Utolsó!

Szerintem, ha ez most is így lesz, menj el dokihoz és kérdezz rá, hogy ez miért van így, hátha valami miatt fent marad a hőd és ezért nem sikerül. Sajnos nincs konkrét ötletem, csak ha mindig így van, akkor állandóan reménykedsz.

2012. márc. 11. 08:12
 59/352 anonim ***** válasza:
100%
Dokival nem érdemes foglalkozni, mert ő ilyen mélyen nem megy bele ebbe a hőgörbés dologba, ő neki erről annyi a véleménye, hogy ez csak arra jó, hogy lássuk, hogy volt-e ovulációnk, de e többi dolognak nincs jelentősége és nem kell figyelembe venni...
2012. márc. 11. 08:25
 60/352 ringlet válasza:
100%

Sziasztok!

Én is nem várom! :-)

Nekem március 3-4.-én volt a peteérésem. Uh igazolta.

Viszont 5 napja pecsételő vérzésem van. Palástfüvet iszom.

Nagyon szeretném, ha összejönne a baba. Ha ebben a hónapban sem, akkor megyek hormonpanel vizsgálatra. Ciklus 3-5 között.

Eddigi görbém:

[link]

Szurkolok nagyon-nagyon mindenkinek!

2012. márc. 11. 21:09
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!