Ki nem várja március 17-18-ra?
Nekem a peteérésem március 2-3 körül volt. :)
Ki nem várja jövőhét hétvégére? Öntsünk egymásba lelket, ki hogy viseli a várakozást?:)
Sziasztok! Én vagyok az, aki 14.-re nem várja, azaz jövő szerdára. Hú, már jó sok hozzászólás van! :-)) Nekem a tüneteim továbbra is megmaradtak, sőt még elkezdett viszketni a hasam is, ami szintén megvolt a terhességeim előtt. Ja és éjszaka is kb. 4-szer voltam pisilni...
Kérdező, köszi szépen a szurkolást én is viszont kívánom. Ha már itt tartunk esetleg megírnátok ki milyen nemű babát szeretne jobban? :-))
Sziasztok!!
Én vagyok az, aki mára, azaz 11-re nem várta! Eddig még nem jött meg és a melleim továbbra is erősen fájnak!
A hőmön is meglátszik, mert ma már felment 37-re! De a kis piros pecsét még mindig előfordul. :(( Holnap legkésőbb meg kellene jönnie, mert akkor már a 30-ik napon leszek és legkésőbb akkorra már mindig meg szokott jönni! A hőm az biztító viszont a pecsételés az lehangoló, hogy most sem sikerült. :(( Nálam most már tényleg ki fog derülni, de én nem reménykedem...
Itt a görbém, ilyen lett mára:
Kedves utolsó!
Sajnos semmi bíztatót nem tudok írni, mert ahogy nézem a görbéd, neked csak a harmadik nap esik le a hőd, így bármi lehet. Minden ciklusodnál így volt?
Kedves Utolsó!
Szerintem, ha ez most is így lesz, menj el dokihoz és kérdezz rá, hogy ez miért van így, hátha valami miatt fent marad a hőd és ezért nem sikerül. Sajnos nincs konkrét ötletem, csak ha mindig így van, akkor állandóan reménykedsz.
Sziasztok!
Én is nem várom! :-)
Nekem március 3-4.-én volt a peteérésem. Uh igazolta.
Viszont 5 napja pecsételő vérzésem van. Palástfüvet iszom.
Nagyon szeretném, ha összejönne a baba. Ha ebben a hónapban sem, akkor megyek hormonpanel vizsgálatra. Ciklus 3-5 között.
Eddigi görbém:
Szurkolok nagyon-nagyon mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!