Ki nem várja március 17-18-ra?
Nekem a peteérésem március 2-3 körül volt. :)
Ki nem várja jövőhét hétvégére? Öntsünk egymásba lelket, ki hogy viseli a várakozást?:)
13:32-nek üzenem hogy oké.
Nem szabad azon rágódni mert blokkolja hogy összejöjjön meg a stressz. Inkább gondolj az ellenkezőjére én is erre gondolok és most bajban vagyok nem azért gondoltam arra hogy akartam hanem hogy ne legyen.
De örülök, hogy ennyien összegyültünk :)))
És remélem, hogy mindenkinek teljesül a vágya!
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy ti ilyenkor jobban vigyáztok magatokra? Mikor gondoljátok, hogy most lehet a beágyazódás? Én amúgy szoktam edzeni, aerobicra járni heti 4x kb, de most a héten inkább nem voltam. A délelőtt folyamán kertészkedtem, gazoltam, megtömtem a zsákokat, emelgettem őket. Az ilyenekből nem lesz baj, ugye? Lehet, hogy ez butaság, ne nevessetek ki, de ilyenkor mikor az ember lánya annyira szeretné, minden eszébe jut :) Vagy legalábbis nekem.
Kedves 4 hónapos kisfiús anyuka.
Írj majd meg, hogy mi lett? pozi lett e a teszted, ha nem szeretnél még egy babát egyelőre, kívánom, hogy csak csússzon a mensid :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!