Ki nem várja március 17-18-ra?
Nekem a peteérésem március 2-3 körül volt. :)
Ki nem várja jövőhét hétvégére? Öntsünk egymásba lelket, ki hogy viseli a várakozást?:)
Nagyon örülök, hogy egyre többen vagyunk! :) Szerintem mindenkinek erőt ad ez! Én csak veletek beszélem meg, mert a páromnak nem akarom még mondani, nem is akarok beszélni erről. Mert, ha mondanám neki, hogy lehet baba van, akkor már tervezgetni, és nem akarom, hogy ő is csalódjon. Inkább csak én, én majd túlteszem rajta, de azt nem akarom, hogy ő emiatt szomorkodjon.
Képzeljétek, csináltam ma reggel egy tesztet, és nem tudom, hogy van e ott csík, vagy nincs :( Nem teljesen hómező, hanem van egy halványka vonal, nem tudom komolyan...
Sziasztok!
Én vagyok az, aki 14.-re nem várom! Kedves kérdező! Szerintem az baba lesz, csak még kevés a hcg a szervezetedben!! Ha negatív, akkor teljesen negatív lenne! Nekem volt már negatív tesztem, mikor szeptemberben elment az 5 hetes terhességem, mivel megjött ezért gondoltam, hogy ennyi volt, de azért egy pár nap múlva csináltam egy tesztet és az negatív lett. Mivel féltem nehogy a vérzés miatt méhen kívüli legyen, és nagyon erősen görcsöltem is. De az teljesen hófehér volt és már volt halvány épphogy látszó pozi tesztem is. Azok a napok múltával erősödni szoktak! (Persze a jobb esetben..) Nagyon reméljük, hogy neked így lesz, én drukkolok neked mindenképpen!! Na és persze a többieknek is szurkolok ezerrel!! :-)) Sok sikert mindenkinek!!
Én vagyok az aki tegnapra nem várta, még mindig nem jött meg. Ugyanazt érzem, mint valódi mensikor, csak jóval enyhébben és vérzésem se jött csak néha pici pecsétem van, szóval nem jön belőlem ki. Olyan, mintha valami visszatartaná, nagyon fura ez nekem és nem értem miért van ez. Már akkor megjönne rendesen és megindulna vagy pedig abbahagyná ezt a pecsételgetést. :( Szóval nem értem komolyan, hogy miért van most ez. Talán mert ez a 2. olyan hónap, hogy foglalkozom vele?? Mert ugyebár most tértem vissza megint ide közétek, mert olyan jó az utolsó héten izgulni, én már attól tartok, hogy azért nem jön meg normálisan...na mindegy, holnap reggel csinálok most már én is egy tesztet ha nem lesz változás addig...
Kérdezőnek nagyon drukkolok, hogy erősödjön a 2. csíkod!!
Többieknek is sok sikert kívánok!
Kedves Utolsó előtti! Nagyon remélem, hogy tényleg erősödni fog! Bárcsak így lenne! :)
Kedves Utolsó! Ez nagyon jó jel, hogy ennyire érzed, hogy megjön, de mégsem jön még eddig!!! Ezt írják akik utólag beszámolnak róla, hogy terhesek, hogy ezt érezték, és 2 percenként mentek ki a mosdóba megnézni! Nagyon szorítok Neked! Ha csinálsz reggel tesztet, akkor irj mindenképp! Lehet, hogy én sem bírom ki, és csinálok holnap is egyet :/
Ilyen lett a maim:
A tesztablakban lent az a sárgás törés, én csináltam véletlenül, ne zavarjon meg Titeket! :) Ott van egy pici függőleges csík...hát nem tudom. Furi mindenesetre, lehet csak szellemcsík.
Huuu Kérdező ez bizony POZITÍV!!!!! Az én pozitív tesztem épp a déli alvását folytatja. Halkan gratulálok!!! :)))
Ja, én vagyok aki nem volt hétvégén. ;)
Szerintem még bármi lehet, de biztos, hogy ott van az a 2. csík! És azt azért mondom még, hogy bármi lehetséges, mert nekem is volt már több ilyen tesztem is és sajnos nem voltam terhes mégsem! Szóval még ne éld bele magad, de az tuti hogy ott van az a 2. csík! De én személy szerint már csak az erős pozitívnak hiszek, mert a halványakban csalódtam!
Mindenképp megírom, hogy a holnapi tesztem hogy sikerült, én el se tudnám azt képzelni, hogy legyen egy szép erős pozitívam...:(( Pedig már ideje lenne látni egy ilyet is, ami az enyém lenne végre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!