Ki nem várja március 17-18-ra?
Nekem a peteérésem március 2-3 körül volt. :)
Ki nem várja jövőhét hétvégére? Öntsünk egymásba lelket, ki hogy viseli a várakozást?:)
Nem értem komolyan :( Ha van baba, akkor miért nem mutatja ki? Olyanokat írnak itt gyakorin, hogy már a 9. napon a 25öst teszt halvány pozi lett :( Nekem meg hómező...
Jajj csajok..
Remélem Ti Többiek akik ma tesztelnek szerencsével jártok!!! :) Hajrááá
Eddig krémes folyásom volt, mostanra vizessé vált. Meg éjszaka úgy görcsölt a hasam, hogy felkeltem rá. Lehet, hogy meg fog jönni. Mondjuk a hasam nem szokott így fájni, csak akkor ha már megjön. Elvileg ma vagyok a 10. vagy 11. napon peteérés után. Péntek reggel fogok újra leghamarabb tesztelni, ha addig nem jön meg. Addig kibirom! Az már a 13. vagy 14. napom lesz. Ha van baba kimutatja, ha nega, akkor valószínű nincs baba :(
Kicsit szomorú lettem :( Írjatok mindenképp Lányok, hogy mik a fejlemények, vagy mit teszteltetek!:)
Kedves kérdező addig szerezz be egy 10-es tesztet. :)
Fel a fejjel még semmi nincs veszve. Azért nem tudsz aludni, mert ezen jár az agyad, én is így vagyok vele, csak forgolódom éjszaka, de ez meg nem jó hőméréshez. A görcsölésről meg annyit, hogy tegnap este olyan 8 fele olvastam az újságot, és úgy belegörcsölt a bal petefészkem, azt hittem menten megjön, de iszonyat kellemetlen volt, ennyire még nem görcsölt bele. Szerintem ezek már azért vannak, mert megint rágörcsöltünk. Úgyhogy én úgy döntöttem, hogy nem figyelgetem.
Sziasztok! :) Jó Reggelt! :)
Igen, most én is elhatároztam, hogy nem fogok ezen kattogni, ma van a párom névnapja, sütök neki tortát, elfoglalom magam :) Meg kicsit kimegyek kertészkedni, olyan szép idő van :) Ettől most kicsit jobb kedvem lett, hogy ilyen szépen süt a nap. HIggyétek el, itt a jó idő, a napsütés, sikerülni fog Mindenkinek! :):)
Igen, péntekig beszerzek egy 10-est, akkor tesztelek egyet, addig tuti nem :)
Kedves Utolsó Előtti!
Hát igen, én is így figyelgetem magam, és mindig beleszúr, görcsöl egy kicsit a hasam, akkor tegnap este elkezdett fajni a cicim, de csak az EGYIK! :D ilyen sem volt még velem. De ezek mind olyan dolgok, amik amúgy szoktak lenni, csak nem figyelünk rájuk :)
Kedves Utolsó!
Még csak most kezdtétek el a kivizsgálást? Vagy már tudjátok mi a baj, amiért nem jön a "csoda" ?:)
Sikerülni fog most már Nektek!! :) Ebben a szép időben, sokkal pozitívabban álltok hozzá, és sikerülni fog a babó! :)
Igen, én is úgy gondolom, hogy lehet, hogy korai volt.. de nem baj, majd csinálok pénteken még egyet.
És ez amúgy tényleg így van, ezzel a reményes dologgal..hogy akárhányszor már feladnám, mert belül néha tudom, hogy nem sikerült, akkor is keresek valamit amiben kapaszkodhatok :):) de ez talán így a jó:)
Kedves kérdező!
Most kezdtük még csak a kivizsgálást igen,nekem elsz most hormon vizsgálatom,ha megjön,akkor kell mennem a 3-5 napon.Amugy uh-on rendben talált mindent,volt két szép nagy tüszőm,már akkor voltak 14mm-sek és volt még hátra 5 nap ovuig.Méhnyálkahártya is szép vastag,bébinek pont megfelelő,tehát nem talált ott semmi rendkivülit.Férjemmel holnap megyünk a laborba,.délután kész is lesz az eredmény,hát nagyon várom már,ott eldől minden és ha okés lesz az eredmény,reménykedhetek ebben a hónapban:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!