Kedves Utolsó Előtti! Szorítok, hogy minden rendben legyen a pároddal is, és akkor jöhet a babó! Nincs semmi, ami megakadályozhatná, és reméljük nem is fogja semmi! :) Írj délután, hogy mi lett az eredmény :)
2012. márc. 13. 09:00
123/352 anonim válasza:
Én is megnézném a tesztet:))Rakd fel,kiváncsian várjuk:)Remélem én is,de majd holnap kiderül,utána már remélem könnyebben megy majd és teszttel mehetek vissza a dokihoz és nem azért hogy megbeszéljük az inszemet....
2012. márc. 13. 09:01
124/352 anonim válasza:
Szerintetek az lehet ha már esetleg nem jött meg már 10-11napja. Bocsi hogy ilyet kérdezek de nagyon izgulók. Én már reggel 7kor bent leszek az SZTk-ban.
2012. márc. 13. 09:03
125/352 anonim válasza:
De jól nézzétek meg mert egy kicsit rossz lett a fénykép hát nem tudom mit tudtok róla le olvasni. Remélem valamit csak sikerül.
2012. márc. 13. 09:05
126/352 A kérdező kommentje:
Szia Kedves Utcsó!
nem lehet, hogy neked is késői peteérésed volt? mensi előtt? És azért késik? Mert nekem 4-én kellett volna megjönnie, és még mindig nem jött meg. Ovuteszttel néztem, és 2-3-án volt peteérésem. Ezért nem jött még meg. Csak egy tipp, hátha te is így jártál :) De ha meg terhes vagy, akkor azért nem jött meg, nem is fog :) reméljük az vagy!
vagy pedig valami más lehet a baj.. de ha mész ma dokihoz, akkor biztos el fogja mondani, drukkolok, hogy semmi baj ne legyen!
2012. márc. 13. 09:10
127/352 A kérdező kommentje:
csajok, nekem szerintem meg fog jönni! Mikor fürdök szoktam figyelni a méhszájamat. rendesen kezet mosok, sőt még a körmeimet is kitisztítom, nehogy baj legyen. Ne hordjatok le, tudom, hogy valaki szerint nem jó ötlet. Na, hát eddig kemény volt teljesen, kicsit el volt fordulva, és tegnap óta teljesen visszafordult, és nagyon puha. azt nem tudom, hogy nyitott e, annyira tapasztalt nem vagyok :) De szerintem ez a mensi kezdetét jelzi, hogy így felpuhult az egész. Van valakinek ebben tapasztalata?
2012. márc. 13. 09:14
128/352 anonim válasza:
Pont tegnap olvastam,hogy ha valaki babás,annak felpuhul és kicsit bentebb van a méhszája,alig kitapintható,de felpuhul.Nem tudom segitettem-e vele,de ezt olvastam és pont itt a gyakorin:)Drukk:)
2012. márc. 13. 09:17
129/352 A kérdező kommentje:
Hát én is olvastam azt is, hogy baba lett, meg azt is, hogy mensi :) Kiváncsi vagyok nekem melyik lesz. De inkább azt mondogatom, hogy mensi, és akkor nem csalódok akkorát. :)
2012. márc. 13. 09:21
130/352 anonim válasza:
nekem már most "megjön " érzésem van néha,már most idegesit,pedig mégcsak dpo6-on vagyok....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!