Ki nem várja március 17-18-ra?
Figyelt kérdés
Nekem a peteérésem március 2-3 körül volt. :)
Ki nem várja jövőhét hétvégére? Öntsünk egymásba lelket, ki hogy viseli a várakozást?:)
2012. márc. 9. 10:35
231/352 anonim válasza:
Biztos vagyok benne, hogy erősebb lesz!! Drukkolok neked nagyon. Sosem hittem volna, hogy egyszer így tudtam volna örülni egy kis hányingernek. :)
232/352 anonim válasza:
Sziasztok!Megjöttünk a laborból:)Tudja valaki értelmezni a leleteket?Sztem jo lett a spermatogram,de egy csillag van benne,de hiába guglizom ki,mindenhol más eredményt ir.
233/352 anonim válasza:
Szia! Írd be nyugodtan hátha valaki tud segíteni. Anita
234/352 anonim válasza:
Spermium motilitás:45%.Ez volt egyedül becsillagozva,amugy 57M/ml,az össz mozgó pedig:25,4M/ml.Remélem lehet igy még spontán terhesség,kicsit ideges vagyok,mert nem tudom:SKöszi ha esetleg valaki érti ezt és választ ad....
235/352 A kérdező kommentje:
A spermium motilitás, azt jelenti, hogy milyen a spermiumok mozgékonysága, gyorsasága.
2012. márc. 14. 15:48
236/352 A kérdező kommentje:
Vagyis nem 100%-os a mozgékonyságuk, hanem 45%. Nem tudom sajnos, hogy hány %-ig jó ez az eredmény.
2012. márc. 14. 15:50
237/352 anonim válasza:
hát ez az hol azt olvasom hogy 40%,hol azt hogy 50% ,nem tudom:Smárc.22-re nem várom,remélem sikerül,ha nem jövö honapban marad az inszem:(
238/352 A kérdező kommentje:
Azt találtam, hogy legalább 50%-nak kell lenni. De ne keseredj el! Nagyon sok gyógynövényes dolog van, ami növeli a mozgékonyságot! Annyi embertől hallottam, hogy 1-2-3 hónap alatt sokszorozódott a szám :)
Pl: Maca Vibe férfiaknak és még sok ilyen más.
2012. márc. 14. 15:52
239/352 A kérdező kommentje:
Ezt találtam Neked! Szerintem érdemes kiprónálni, ha most nem jött össze, de azért arról se mondj le :) Én jövő hónaptól akartam elkezdeni teákat inni, vártam, hogy megjöjjön, erre most ez van :) Hát nagyon remélem, hogy baba!!!!! De sosem lehet tudni, ne add még fel :) De olvasd el ezt amit belinkeltem:)
2012. márc. 14. 15:57
240/352 anonim válasza:
Köszi szépen,aranyos vagy:)De majd kiderül,addig nem vásárolok semmit amig a doki nem látja,meg persze a remény hal meg utoljára,hátha ez a hónap sikerül,mert most pontosan tudtuk mikor van az ovu:)Na meg 50 % a határ,az az 5 %,remélem nem akkora gond,de majd kiderülFájdogál a pocim,de ez még korai lenne mensinek,nem tudom mi ez:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!