Ki nem várja március 17-18-ra?
Nekem a peteérésem március 2-3 körül volt. :)
Ki nem várja jövőhét hétvégére? Öntsünk egymásba lelket, ki hogy viseli a várakozást?:)
Szia!
Nekem is holnap kéne valahogy megjönnie, de igazából fogalmam sincs. Nekem peteérésem 3-án volt, én úgy gondolom, akkor ha ahhoz adok 14-et, a szombati napot kapom meg. Hát kiváncsi leszek megjön e.
Most, hogy visszaaludtam már nem látom olyan borusan a helyzetet, mint hajnalban :) Igaz, még mindig szomorú vagyok, de ha van baba, akkor bizony ott van, remélem ott is marad, ha meg nincs, akkor meg fog jönni. Úgyhogy kár ezen idegeskednem :) Ma nem is tudnék tesztet venni, de holnap veszek, van itt egy éjjel nappali gyógyszertár, mert 16-án, azaz holnap megyünk egy buliba a párommal és a családjával. Igaz, hogy ilyen lazább, de tudni szeretném, mert akkor egy kortyot sem iszom, és kerülöm a cigifűstöt is, ha pozi :) (adná az ég! :))
Nekem is picikét görcsölget néha a hasam, de nem vészes, a szurka már teljesen elmúlt! Pedig jó 3-4 napig én is éreztem. Hát nem tehetünk mást, csak várjunk :)
Te tesztelhetsz is nemsokára, biztos kimutatja ha ott van a babácska :) Írj majd, hogy mi van veled :)
utolsó vagyok (mármint kedves kérdező előtted)
Nekem lehet megjön, mensis érzésem van és görcsölget is a hasam, de reménykedek, amíg nem jön meg addig van remény. A hasfeszülésem elmúlt és helyette görcsölgetek. :(
De nem szomorkodom, mert a remény hal meg utoljára :) Én leghamarabb szombat reggel tesztelek, mert csak 25-ös tesztem van itthon. Remélem zebrás lesz :)
Én szerintem tesztelek holnap reggel. Nem tudom még milyen tesztet vegyek, ezen hezitálok. :/
Nagyon szeretném, ha pozitiv lenne, nagyon nagyon...
Próbálom elfoglalni magam, itthon nagy takaritást csinálunk a párommal, rendezgetjük az udvart..:) Ez most picit lefoglal.
Nekem semmi egyéb tünetem nincs, csak az, hogy meg van duzzadva a cicim, meg nagyon kemény, és a mellbimbóm más :) De ez lehet akár a mensi jele is.
Sziasztok!
Beszéltem egy Dokival a neten a spermakép miatt,megnyugtatott hogy simán lehet spontán terhesség,ne idegeskedjek,de persze megyünk vissza dokihoz,csak a magam megnyugtatása érdekében írtam neki.Kedves Kérdező!Nagyon drukkolok neked!Sztem pozi lesz az a teszt.Én iszonyatosan érzem magam,fel vagyok puffadva mint egy labda,alig birok menni,én nem tudom mi van,de már majdnem olyan mintha fájna is.Mégcsak a 8 DPO.n vagyok,messze an még a mensim,majdcsak a jövö hét kedd,nem értem mi ez a puffadás:(
Sziasztok! Nekem délután megjött. :( Jöhet egy újabb hónap. : ) Drukkolok nektek, és mindenképp írjátok meg mi a helyzet.
L28
Szia! Sajnálom, hogy megjött, át tudom érezni a helyzetet :( Én a bizonytalanságban vagyok már napok óta, ez talán még szörnyűbb. 8-kor nyit a gyógyszertár, elmegyek tesztet venni. Nagyon félek, hogy mit fog mutatni. Nagyon..
Mert ha negatívat, akkor nem tudom mi van vele. A mellemen aludni sem tudok, úgy elkezdett fájni az elmúlt 2 napban, meg hát a mellbimbóm az, amim elváltozott. Amúgy semmi arra utaló tünetek. Még a hasam sem fáj úgy mensi szerűen. Lehet, hogy ez jelzi, hogy meg fog jönni, mert aki itt írta, hogy pozit tesztelt, mindenkinek fájt a hasa mensi-szerűen :(
Hát nem tudom...nemsokára kiderül. Minden éjjel arról álmodok, hogy pozitiv a teszt, komolyan minden éjjel, mióta tart ez, hogy nem jön meg :)
Ki hogy van, aki még nem várja a nemvártat?:)
utolsó előttis vagyok.
Kérdező már én sem tudok éjszaka aludni, nem csak te. :)
Kb. éjfél volt hogy lefeküdtem, de már 5-kor fent voltam, nem tudok aludni. Sok mindenkinek tünet a fáradékonyság, hát én egyáltalán nem vagyok az. A hasam még mindig fáj mensi szerűen. Már nem tudom mit gondoljak. Kérdező írj, ha kaptál tesztet. Én még nem mertem, mert csak egy van itthon. L28 sajnálom, hogy megjött, reméljük a következő hónapod sikeres lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!