Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja március 17-18-ra?

Ki nem várja március 17-18-ra?

Figyelt kérdés

Nekem a peteérésem március 2-3 körül volt. :)

Ki nem várja jövőhét hétvégére? Öntsünk egymásba lelket, ki hogy viseli a várakozást?:)

2012. márc. 9. 10:35
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯
 251/352 A kérdező kommentje:

Szia!

Nekem is holnap kéne valahogy megjönnie, de igazából fogalmam sincs. Nekem peteérésem 3-án volt, én úgy gondolom, akkor ha ahhoz adok 14-et, a szombati napot kapom meg. Hát kiváncsi leszek megjön e.

Most, hogy visszaaludtam már nem látom olyan borusan a helyzetet, mint hajnalban :) Igaz, még mindig szomorú vagyok, de ha van baba, akkor bizony ott van, remélem ott is marad, ha meg nincs, akkor meg fog jönni. Úgyhogy kár ezen idegeskednem :) Ma nem is tudnék tesztet venni, de holnap veszek, van itt egy éjjel nappali gyógyszertár, mert 16-án, azaz holnap megyünk egy buliba a párommal és a családjával. Igaz, hogy ilyen lazább, de tudni szeretném, mert akkor egy kortyot sem iszom, és kerülöm a cigifűstöt is, ha pozi :) (adná az ég! :))

Nekem is picikét görcsölget néha a hasam, de nem vészes, a szurka már teljesen elmúlt! Pedig jó 3-4 napig én is éreztem. Hát nem tehetünk mást, csak várjunk :)

Te tesztelhetsz is nemsokára, biztos kimutatja ha ott van a babácska :) Írj majd, hogy mi van veled :)

2012. márc. 15. 08:40
 252/352 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok (mármint kedves kérdező előtted)

Nekem lehet megjön, mensis érzésem van és görcsölget is a hasam, de reménykedek, amíg nem jön meg addig van remény. A hasfeszülésem elmúlt és helyette görcsölgetek. :(

De nem szomorkodom, mert a remény hal meg utoljára :) Én leghamarabb szombat reggel tesztelek, mert csak 25-ös tesztem van itthon. Remélem zebrás lesz :)

2012. márc. 15. 09:22
 253/352 A kérdező kommentje:

Én szerintem tesztelek holnap reggel. Nem tudom még milyen tesztet vegyek, ezen hezitálok. :/

Nagyon szeretném, ha pozitiv lenne, nagyon nagyon...

Próbálom elfoglalni magam, itthon nagy takaritást csinálunk a párommal, rendezgetjük az udvart..:) Ez most picit lefoglal.

Nekem semmi egyéb tünetem nincs, csak az, hogy meg van duzzadva a cicim, meg nagyon kemény, és a mellbimbóm más :) De ez lehet akár a mensi jele is.

2012. márc. 15. 13:33
 254/352 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Beszéltem egy Dokival a neten a spermakép miatt,megnyugtatott hogy simán lehet spontán terhesség,ne idegeskedjek,de persze megyünk vissza dokihoz,csak a magam megnyugtatása érdekében írtam neki.Kedves Kérdező!Nagyon drukkolok neked!Sztem pozi lesz az a teszt.Én iszonyatosan érzem magam,fel vagyok puffadva mint egy labda,alig birok menni,én nem tudom mi van,de már majdnem olyan mintha fájna is.Mégcsak a 8 DPO.n vagyok,messze an még a mensim,majdcsak a jövö hét kedd,nem értem mi ez a puffadás:(

2012. márc. 15. 13:42
 255/352 anonim ***** válasza:
utolsó előtti vagyok. Én is így voltam kedves utolsó. Ma meg hol erős mensis görcseim vannak, hol megszűnik. Reggel nagyon fájt a fejem, meg hányingerem is volt. Elvileg holnap kellene nem megjönnie, de szerintem később volt peteérésem, így keddig bármi lehet. Azért szombat reggel tesztelek egyet, ha addig nem jön meg. (vasárnap akartam, de már nem bírok várni, de lehet kivárom, mert csak egy tesztem van itthon) Nagyon szeretném, ha kétcsíkos lenne.
2012. márc. 15. 13:54
 256/352 anonim válasza:
Sziasztok! holnapra nem várom! ha nem jön meg akor mikor textejek? a melleim megduzadva és a hasam enyhén furcsán fály. és pisilek amikor nem is iszom sokat. szerintetek babás vagyok! Mindenkinek szurkolok! Pozitiv textet Mindenkinek!!!
2012. márc. 15. 17:10
 257/352 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Nekem délután megjött. :( Jöhet egy újabb hónap. : ) Drukkolok nektek, és mindenképp írjátok meg mi a helyzet.

L28

2012. márc. 15. 21:56
 258/352 A kérdező kommentje:

Szia! Sajnálom, hogy megjött, át tudom érezni a helyzetet :( Én a bizonytalanságban vagyok már napok óta, ez talán még szörnyűbb. 8-kor nyit a gyógyszertár, elmegyek tesztet venni. Nagyon félek, hogy mit fog mutatni. Nagyon..

Mert ha negatívat, akkor nem tudom mi van vele. A mellemen aludni sem tudok, úgy elkezdett fájni az elmúlt 2 napban, meg hát a mellbimbóm az, amim elváltozott. Amúgy semmi arra utaló tünetek. Még a hasam sem fáj úgy mensi szerűen. Lehet, hogy ez jelzi, hogy meg fog jönni, mert aki itt írta, hogy pozit tesztelt, mindenkinek fájt a hasa mensi-szerűen :(

Hát nem tudom...nemsokára kiderül. Minden éjjel arról álmodok, hogy pozitiv a teszt, komolyan minden éjjel, mióta tart ez, hogy nem jön meg :)

Ki hogy van, aki még nem várja a nemvártat?:)

2012. márc. 16. 06:37
 259/352 anonim ***** válasza:

utolsó előttis vagyok.

Kérdező már én sem tudok éjszaka aludni, nem csak te. :)

Kb. éjfél volt hogy lefeküdtem, de már 5-kor fent voltam, nem tudok aludni. Sok mindenkinek tünet a fáradékonyság, hát én egyáltalán nem vagyok az. A hasam még mindig fáj mensi szerűen. Már nem tudom mit gondoljak. Kérdező írj, ha kaptál tesztet. Én még nem mertem, mert csak egy van itthon. L28 sajnálom, hogy megjött, reméljük a következő hónapod sikeres lesz.

2012. márc. 16. 07:02
 260/352 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Nekem semmi tünetem,még van 4 napom a nem vártig,tegnap ugy fel puffadtam délutántól,hogy akkora voltam mint egy lufi,alig birtam mozogni is,ennyi.Cicim nem fály,érdemleges folyásom sincs,annyi hogy a hőm 37,1.Bár mivel még 4 napom van,nem tudom kellene e érezni már ilyenkor a cicifájdalmat.Drukk mindenkinek!
2012. márc. 16. 07:08
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!