Ki nem várja március 17-18-ra?
Nekem a peteérésem március 2-3 körül volt. :)
Ki nem várja jövőhét hétvégére? Öntsünk egymásba lelket, ki hogy viseli a várakozást?:)
Sziasztok!
Én elkezdtem kicsit nagyon nagyon picit barnázni, a bugyimon szinte nem is látszik. Soha nem barnáztam még mensi előtt, mindig csak úgy elöntött reggelre a vérvörös vér. De szerintem ezek után meg fog jönni, tuti.. De ilyet, tényleg nem barnáztam még soha :)
Sziasztok lányok! :) Tesztelt ma valaki? Mi lett az eredmény? Remélem mindenkinek +! :)
Nekem még 6 nap a nemvártig... alig várom már, hogy NE jöjjön meg! :) Ma már úgy kellett beleerőszakolnom magam a melltartómba! :)
Sziasztok! Szorítok LÁnyok! :)
Én ma arra keltem, hogy görcsölget a hasam, meg picit rózsaszinezek. Biztos, hogy megjön. Bár elég furcsa módon :) De tényleg ebből is látszik, hogy minden ciklus lehet teljesen más. Ezek után már nem fog becsapni.
Akartam ma csinálni eggel egy clearbluet, de nem csináltam, mert megláttam. Helyette beraktam egy tisztaságit, kicsi rózsaszinezés van rajta. Biztos lesz több is, hasam nagyon görcsöl.
Nektek nagyon szorítok, és akinek most nem jött össze, következő hónapban újra találkozunk itt :D♥ :) Amíg nem jön meg, addig van remény :)
Írjatok mindenképp ha van valami :)
Szia Kedves Utolsó előtti!
nagyon remélem, hogy sikerül Neked! Szurkolok és írj majd ha tesztelsz!
Kedves Utolsó!
Nekem is ma megjött, és én is picit elszomorodtam!
De ebben a szép időben próbáljunk meg a jövő hónapra koncentrálni, én kevésbé fogok rágörcsölni mint most, és akkor remélem már sikerül, Neked is sikerülni fog! :))) Jövő hónapban is nyitok egy ilyen kérdést, hogy ki nem várja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!