Ki nem várja március 17-18-ra?
Nekem a peteérésem március 2-3 körül volt. :)
Ki nem várja jövőhét hétvégére? Öntsünk egymásba lelket, ki hogy viseli a várakozást?:)
Ne szomorkodj utolsó előtti! :)
Nekem is megjött, de mindjárt megint próbálkozhatunk!
Szerezz be te is ovutesztet, ha eddig nem tetted volna, és azon nézd a pé-t! Én most mást nem fogok csinálni, csak nézem a peteérésémet, és együtt vagyunk amikor jólesik, próbálok nem ezen kattogni a nap 24-órájában és élvezem a tavaszt! :) Hátha sikerül!:)))
Kedves Utolsó!
Irj majd, hogy mik a fejlemények! :)
Sziasztok! Én nem vártam 14.-re. Aki kérdezte, hogy jó jel-e a vizes folyás, szerintem lehetséges, hogy jót jelent, nekem legalábbis azt jelentette! Én drukkolok mindenkinek még mindig. A sok pisilés az főleg nagyon jó jel, nekem ez is volt... Akinek közben megjött, sajnálom és szorítok a továbbiakban is nagyon..
Sok sikert nektek és mielőbbi babavárást!!
Sziasztok! Én péntekre nem várom, ma teszteltem... tök negatív... :( Úgyhogy sztem nincs baba nálam sem! :(
De 37 a hőm és nem jött még meg.
Ne szomorkodjunk! Össze fog jönni kedves Utolsó! Szurkolok!
Én most kipróbálom a cickafarkfű-palástfű, barátcserje keveréket :) Hátha valami jót tesz a ciklusommal :) Meg remélem babácskát is összehozunk a segítségével :)
Kedves Utolsó Előtti! Szurkolok nagyon, hogy baba legyen! Irj majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!