Ki nem várja március 17-18-ra?
Nekem a peteérésem március 2-3 körül volt. :)
Ki nem várja jövőhét hétvégére? Öntsünk egymásba lelket, ki hogy viseli a várakozást?:)
Köszönöm, rám fér a drukk :) Bárcsak, annyira örülnék egy decemberi babának! :)))) Istenem, de jó is lenne!
Írok majd, hogy mi lett. Nem élem bele magam, ma is volt icipici világosbarnás maszat a wc papíron, nem tudom mitől lehet. Lehet, hogy csak a barátcserje kavart be. Na majd kiderül :)
Neked nagyon gratulálok, és vigyázz magatokra!!!! :))))
Szia!:) tegnap volt a 12. Dpom,ezt a tesztet csináltam tegnap délután: [link]
Mit gondolsz?
Csináltam most hajnalban is :) Elvileg már nem várom, egyáltalán nem!!!! (lekopogom, kopp-kopp)
Ugye erősebb? És a tegnapelőtti amit feltöttem az 10es volt, ez meg 25ös :)
Beleélhetem magam már picit?:)))
Szia! :) Tavaly nyár óta várunk rá, kiderült utána októberben, hogy pajzsmirigy túlműküdésem van, azért nem próbálkozhattunk, újra februártól volt szabad a pálya :) És ebben a hónapban rásegíttem teákkal meg barátcserjével :) Ezek szerint jót tett :)
Istenem, nem tudom elhinni, hogy egy kicsi élet van a hasamban, aki fejlődik, és egyre nagyobb és erősebb lesz, és végül egy gyönyörű kicsi baba lesz belőle! Már most szerelmes vagyok belé!!!!!!!! Csinálnom kellett most még egy tesztet, nem bírtam ki, kiváncsi voltam, hogy most délután mit mutat. Már most erősebb, mint reggel volt :)
Istenem, a világ legboldogabb embere vagyok!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!