Ki nem várja március 17-18-ra?
Nekem a peteérésem március 2-3 körül volt. :)
Ki nem várja jövőhét hétvégére? Öntsünk egymásba lelket, ki hogy viseli a várakozást?:)
Sziasztok Sorstársaim! :)
Jajj, ne is mondjátok! Este valahogy elalszom 11 körül, az is alig megy, de egész éjszaka az órát nézem, hogy mikor kelhetek. Ma már 6kor fent voltam. Mostanáig tartogattam a pisit, de már nem bírtam, ugyhogy belepisiltem a kis edénykémbe, és eltettem, remélem kibír egy órát. :) Nagyon régóta tartogatom, úgyhogy borzasztóan sötét :D ha ez nem mutatja ki, akkor semmi :(
Amúgy én is imádok aludni, és pont ezen gondolkoztam, hogy a tesóm koraterhesen annyira fáradt volt, hogy állva leragadt a szeme, nekem meg kipattan a szemem hajnalban és nem tudok aludni. Lehet, hogy csak az izgalom miatt van, nem tudom..
Jajj csajok, bárcsak pozit tesztelnénk!!!!!!!!
Ti amúgy nem lettek antiszociálisak ettől a helyzettől?:)
Mert én nagyon! Nincs kedvem kimozdulni itthonról, itthon gubbasztok már egy hete. NIncs kedvem az emberekhez, senkihez!
Csak a gyakorit van kedvem olvasgatni, hátha találok valami olyan kérdést, ami rám illik és olyan választ ami megnyugtat :)
Ja meg még egy tünetem van, annyira hisztis és sírós vagyok, hogy mindenen eltörik a mécses nálam :) Mondjuk ez sokszor van így mensi előtt, de most valahogy nagyon!
Igen, én is élvezem, hogyha itthon lehetek egyedül. Nekem is a párom óv még a széltől is :) Pedig mondogatom neki, hogy egyáltalán nem biztos, erre ő azt mondja, hogy érzi hogy baba van. Nekem akarom, hogy csalódjon :(
Elég ha én csalódok..erre most ő beleélte magát. Mondogatja, hogy még sosem volt ilyen a cicim, meg még nem volt ilyen, hogy így kicsuszott volna a havim.(merthogy nekem késői pé-m volt, február 4-én volt meg utoljára, március 4-én kellett volna megjönnie, erre az ovuteszt gyönyörűen kimutatta, hogy március 3-án volt pé-m, szóval nekem már ez a 40 valahányadik napom.még sosem volt ilyen velem) Nagyon reménykedek ha már ő ennyire várja, és rámszól, hogy ne söprögessek kint, mert beszívom a port és nem tesz jót :D, akkor már legyen pozi és legyen kicsi babánk :( Nagyon szeretnéééém!
De amúgy nekem is vasárnapig megjöhet, még sosem volt, hogy így kicsuszott volna, de úgy számolom, hogy még holnap vagy vasárnap megjöhet.
Hát lányok..most csináltam meg a tesztet, nem volt se clearblue, se semmi érzékeny, csak 20-as tesztek, valami Juva-Lab, meg Early Pregnancy. Ezt a Juvásat csináltam meg és nega....
Kész, végem van :((((((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!