Ki nem várja március 17-18-ra?
Nekem a peteérésem március 2-3 körül volt. :)
Ki nem várja jövőhét hétvégére? Öntsünk egymásba lelket, ki hogy viseli a várakozást?:)
Majd írd meg mit mondott :))) Biztosan nagyon fog örülni!!!!!
Nagyon gratulálok! :) Sok sok sok sok sok boldogságot! :))
Szia! Köszönöm! :) Elmondani nem tudom,hogy mennyire boldog volt Apa,mikor tegnap este meglátta a pozitív tesztet! :)
Még könnycseppet is láttam a szemében!!! :) Nagyon boldogok vagyunk mindketten! Nagyon várjuk a manót!!! :)
Hát gondolom! :) Ez borzasztóan nagy boldogság!!!!!! :)))
Remélem hamarosan én is átélhetem ezt!!!!!!
Sok boldogságot és vigyázz magatokra! :)
Szia kérdező! Mi a helyzet ebben a hónapban? Jó sok kérdés van most. : ) Nem tudtalak beazonosítani.
L
Sziasztok! Én nem vártam március 24-25-re. Tegnap voltam dokinál, 6 hetes terhes vagyok, az embrió mérete 3,6mm. :)
Olyan jó, hogy a doki nem csak a petezsákot látta!!! :) Ott volt a pici babóm is! :)
Jaj lányok, sok sikert kívánok nektek erre a hónapra! :)
Kívánom, hogy mindenki átélhesse ezt a csodát!!! :)
Mi nagyon szerencsések vagyunk, a 2. próbálkozós hónapban összejött a manó! :) (én 24, Apa 28)
Szorítok mindenkinek!!! :)
Puszi
Szia! :) Nagyon gratulálok Nektek!!!!! :):)))))
Mi nekünk ez a 4. hónapunk, én pont egy hét múlvára nem várom, 1 hete volt a peteérésem, ma a wc papiron barnás-rózsaszínes valami van, nem tudom mire vélni, még sosem volt ilyenem, szurkál nagyon a hasam, meg picikét fájdogál az alhasam. Majd kiderül :) Annyira jó lenne ha baba lenne, szeretném meglepni a párom egy decemberi-újévi babával! Ez minden álmom! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!