Ki nem várja március 17-18-ra?
Nekem a peteérésem március 2-3 körül volt. :)
Ki nem várja jövőhét hétvégére? Öntsünk egymásba lelket, ki hogy viseli a várakozást?:)
Sajnos csak 25-ös teszt van az itteni gyógyszertárban. Egy kisebb városban lakok, úgyhogy a DM, Rossmann is kilőve. A netes rendelés meg a hosszú hétvége miatt felesleges. Addigra remélem már a 25-ös is kimutatja. : )
Megvárom a szombatot. Az volt az első terv, csak a fenes se gondolta volna, hogy ilyen nehéz lesz kivárni. : )))
És már ma is éreztem 2x hasszurkát. Eddig ilyen nem szokott lenni, mensi előtt görcsölgetni szoktam. Görcsölök, elmúlik, görcsölök, elmúlik, aztán ha megjön 1 napig folyamatosan.
Addig is nektek fogok örülni. Jó, hogy több embernek is sikerült.
L28
Hat én kb a 6-7-8. Napon éreztem a szurkat:))) azon gondolkozom,hogy vegyek e egy olyan digitális clearbluet,ami kiírja hogy terhes és hany hetes. Mit gondoltuk? Az kimutatja peteeres utan 12-13 nappal. Mert holnap vagy péntek reggel meg szeretnem csinálni, vagy vegyek csak egy sima ilyet amivel teszteltem és nézzem hogy erősödik e a vonal?
Kiváncsi vagyok mi lesz az eredmeny,irh
Én is a 10-et venném az összehasonlítás miatt. Szerintem amelyik a hetet is kiírja nem nyújt annyival többet, mint amennyibe kerül, főleg, ha sejteni lehet mikor volt peteérés. De lefotózva, emlékként visszanézni lehet, hogy jobb. : )
L28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!