Szerintetek örülhetek? Ugye ez két csík?
1 éve próbálkozunk férjemmel, már meddőségi központba is járunk, jövő hétre van időpontom átjárhatóságira. De mára/holnapra nem várom. És bár egy ideje nem tesztelgetek a csalódás miatt, ma mégis jött egy sugallat, így délután csináltam ezt a tesztet. Szörnyű, hogy nem merek örülni, reggel hátha csalódok. annyira boldog lennék, nagyon várjuk :( :)
Szia! Ahogy olvasgattam a soraidat, még a könnyem is kicsordult, úgy örülök, hogy sikerült Nektek!!!!!!! :))))))
Teszteltél ma? Biztos, hogy erősebb lett!!!
Mi is várunk a babucira, még eddig úgy néz ki nem sikerült (bár késik 5 napja, és 2 napja negatív lett a tesztem, és időn túl lett kicsi pozitiv csíkocska rajta) de bízom benne, hogy mihamarabb fog! :)
Nagyon vigyázz a kicsi pocaklakódra! És élvezz ki minden egyes pillanatot a terhességedből, és persze majd csak utána jön a java! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!