Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek örülhetek? Ugye...

Szerintetek örülhetek? Ugye ez két csík?

Figyelt kérdés

1 éve próbálkozunk férjemmel, már meddőségi központba is járunk, jövő hétre van időpontom átjárhatóságira. De mára/holnapra nem várom. És bár egy ideje nem tesztelgetek a csalódás miatt, ma mégis jött egy sugallat, így délután csináltam ezt a tesztet. Szörnyű, hogy nem merek örülni, reggel hátha csalódok. annyira boldog lennék, nagyon várjuk :( :)

[link]

2012. márc. 5. 16:24
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
Jajjj de jóó, nagyon gratulálok!!!! remélem örülhetek tényleg veled, :) jó egészséget
2012. márc. 6. 09:47
 32/34 anonim ***** válasza:
100%
19.29 vagyok, jaj, de jó!!! Nagyon örülök nektek! Előbb-utóbb azért hidd el, nehogy olyan legyél, mint én, aki még a 33. héten is parázik ;)) Nagyon sok boldogságot nektek!
2012. márc. 6. 09:47
 33/34 A kérdező kommentje:
:) Köszönöm, köszönjük :) :) Pedig, lehet én is úgy járok mint te :D amíg nem növekszik a hasam, lehet kételkedek :D :D :D :D :D :D alig várom az apró örömeit a 9hónapnak :)
2012. márc. 6. 10:56
 34/34 anonim ***** válasza:

Szia! Ahogy olvasgattam a soraidat, még a könnyem is kicsordult, úgy örülök, hogy sikerült Nektek!!!!!!! :))))))

Teszteltél ma? Biztos, hogy erősebb lett!!!

Mi is várunk a babucira, még eddig úgy néz ki nem sikerült (bár késik 5 napja, és 2 napja negatív lett a tesztem, és időn túl lett kicsi pozitiv csíkocska rajta) de bízom benne, hogy mihamarabb fog! :)

Nagyon vigyázz a kicsi pocaklakódra! És élvezz ki minden egyes pillanatot a terhességedből, és persze majd csak utána jön a java! :))

2012. márc. 8. 10:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!