Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek örülhetek? Ugye...

Szerintetek örülhetek? Ugye ez két csík?

Figyelt kérdés

1 éve próbálkozunk férjemmel, már meddőségi központba is járunk, jövő hétre van időpontom átjárhatóságira. De mára/holnapra nem várom. És bár egy ideje nem tesztelgetek a csalódás miatt, ma mégis jött egy sugallat, így délután csináltam ezt a tesztet. Szörnyű, hogy nem merek örülni, reggel hátha csalódok. annyira boldog lennék, nagyon várjuk :( :)

[link]

2012. márc. 5. 16:24
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
Az bizony ott van! Halkan gratulálok! ;)
2012. márc. 5. 16:25
 2/34 anonim ***** válasza:
moncsa:én is látom gratula
2012. márc. 5. 16:27
 3/34 anonim ***** válasza:
Ez bizony pozitiv!!! ÉN IS HALKAN GRATULÁLOK!!!!!!!!!
2012. márc. 5. 16:31
 4/34 A kérdező kommentje:
fura ez az érzés... sem örülni nem merek, de hinni is akarok benne... és azt , hogy HANGOSAAAN gratuláljatok :) :) köszönöm, hogy megnéztétek :) kész csoda lenne,,,inszem előtt megérkezne.... el sem hiszem!!!!!
2012. márc. 5. 16:41
 5/34 anonim ***** válasza:
Hát ez pozitív,halkan gratulálok.
2012. márc. 5. 16:42
 6/34 anonim ***** válasza:
100%

Hát én hangosan merek gratulálni!:)

Boldog babavárást!:)

2012. márc. 5. 16:45
 7/34 anonim ***** válasza:

de jó!!!!! :) ez pozi!!!!

gratulálok!!!!!!

2012. márc. 5. 16:49
 8/34 anonim ***** válasza:
kb 2-3 hetes terhességnél ilyen halvány!
2012. márc. 5. 16:50
 9/34 A kérdező kommentje:
Ahogy kapom a kommenjeiteket, egyre izgatottabb és boldogabb leszek. Szoktam olvasgatni mások hasonló kérdéseit, és olyan fura , hogy ezek a válaszok most végre nekem szólnak!!!!!!!!!!!!!!!! :)
2012. márc. 5. 16:56
 10/34 anonim ***** válasza:
ha délutáni vizeletből lett ilyen a 2.csík, akkor reggeli első vizeletből tuti erősebb lenne. :) szóval sok boldogságot!!!!!!! tudom mit érzel, én másfél év után estem teherbe. :)
2012. márc. 5. 17:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!