Két csík csak az a baj hogy nagyon halvány az egyik mind a két teszten, pénteken kellene nem megjönnie, péntekre már kértem is időpontot a dokinál, felbuzdulva a csíkocskámon, a férjem azt mondta ha akarjhuk akkor ott van! Örülhetek?
gratulálok! halvány csík is csík.
jól teszed ha pénteken már mész is dokihoz!
"a férjem azt mondta ha akarjhuk akkor ott van!" ezt nem értem
ha akarjuk látni a csíkot akkor ott, mi pedig akarjuk így hát ott van, ő már a harmadik baba lenne.
sajnos decemberben elhalt egy babánk, most nagyon félek.
Nekem is ilyen halvány második csíkom van. Én 1 hét múlva csinálok tesztet megint, addig szerintem, te se görcsölj rajta feleslegesen, és ha nem jön meg, akkor remény is van!
Volt már, akinek ott volt a halvány 2. csík, mégsem volt baba! Én is pont ezért nem élem bele magam, mert csalódni sokkal-sokkal rosszabb lesz!
De drukkolok neked, majd írd meg, hogy mi lett!
Halvány csík is csík, de ne keseredj el, ha a doki még nem lát semmit.
Nekem annak idején Keddi nap délután lett erős 2 csíkom (így utólag számolva pont 4 hetes terhes voltam). Aztán pénteken mentem dokihoz és még nem látott petezsákot, csak "valami mintha kezdene tisztulni ott..., de ez még bármi lehet".
Aztán 1 hétre rá, már 16 mm-s petezsákom volt.
Szóval, még nem biztos hogy látni fogja a terhességet.
13 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!