1 éve próbálkozunk férjemmel, már meddőségi központba is járunk, jövő hétre van időpontom átjárhatóságira. De mára/holnapra nem várom. És bár egy ideje nem tesztelgetek a csalódás miatt, ma mégis jött egy sugallat, így délután csináltam ezt a tesztet. Szörnyű, hogy nem merek örülni, reggel hátha csalódok. annyira boldog lennék, nagyon várjuk :( :)
kedves utolsó!annyira őszintén örültem én is más boldogságának, habár a szívem mindig összeszorult... és tudom, hogy más érzés így kapni egy babát, mintha egyből összejönne. Nagyon várom a reggelt...ha csalódok, nem tudom mi lesz :(
2012. márc. 5. 17:08
12/34 anonim válasza:
Gratulálok!!! Nekünk 8 évig kellett várni a nagyfiamra.. Most 10 éves! :)
2012. márc. 5. 17:15
13/34 A kérdező kommentje:
Hűűűha!!!!! 8szor akkora öröm lehetett!!!!!!
Erős, kitartó anya lehetsz!!! Gratulálok hozzá, biztosan nehéz évek voltak, de megérte :)
2012. márc. 5. 17:23
14/34 anonim válasza:
szia,tudom mit erzel nekem is ket evet kellet varni,es most a napokban lett nekem is halvany pozi a tesztem!
2012. márc. 5. 17:35
15/34 A kérdező kommentje:
Nagy gratula neked is,,,te már legalább biztosan tudod :) irigykedem :D
2012. márc. 5. 17:42
16/34 anonim válasza:
hat nekem is csk halvany pozi a tesztem,szoval konkreten meg en sem tudom 100% penteken megyek dokinal
2012. márc. 5. 18:48
17/34 anonim válasza:
:) Szerintem is pozi!
Gratula!!!
2012. márc. 5. 18:51
18/34 A kérdező kommentje:
hogyhogy mész akkor már pénteken dokihoz? vagy már be is jelentkeztél?? ilyen hamar fogad, szokták javasolni, hogy várjanak teszt után kicsit.
Bár ha reggel is pozi lesz, én is megyek meddőségibe, max kérek egy vérvételt :)
Köszi a gratulációkat, remélem van rá jogalapom :D
2012. márc. 5. 18:56
19/34 anonim válasza:
Egyértelmű pozi, pláne délutániból!!!!! Gratula!!!! Én is pontosan tudom, mit érzel. És én is azonnal mentem vérvételre béta-hcg-t nézetni. De hidd csak el nyugodtan:))
2012. márc. 5. 19:19
20/34 A kérdező kommentje:
kedves vagy :) de nagggyon félek komolyan, főleg h néha néha görcsölget a hasam lent, mint merci előtt,,,bár nem folyamatosan,,,, és annyira nem merem beleélni magam, de azért mondogatom ám magamnak, h csak nem téved teszt, és hamar meg is jelent, csak nem hibás :) :) már azon gondolkodom, hogy fogom közölni Szerelmemmel :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!