Akinek ki jott a msodik csik, de nagyon halvanyan, mennyi
ido mulva erosodott meg a masodik csik?
Én teszteltem egyet akkor, mikor már 5 napja késett, akkor halvány lett a második csík (ez egy keddi nap volt) és aztán tesztel egyet rá egy hétre és akkor már erős pozitívat mutatott. Azt hittem leesek a kád széléről örömömben. :)
2012. márc. 3. 14:11
2012. márc. 3. 14:11
Másnap erősödött, de én később teszteltem, mint te. 29 naposak voltak a ciklusaim, és 3 nap késés után csináltam az elsőt, alig látszott még, pedig egyébként tutira tudom, hogy a ciklus hatodik napján fogant (ezt később uh is bizonyította). :) Nyugalom! :)
30 hkm
2012. márc. 3. 14:27
4/11 anonim válasza:
A halványka csík is csík!:))) Nekem életemben kétszer volt halvány csík a teszten, mind kétszer gyönyörűséges baba lett belőle!!! Szerintem ne költs többet tesztre, hanem lassan keresd fel a nőgyógyászodat!:)
2012. márc. 3. 14:47
5/11 A kérdező kommentje:
az elobb teszteltem mar megint es ugyanojan halvany lehelett rozsaszin!de ott van ahol kell pontosan a T-jel alatt! holnap reggel tesztelek az elso pisibol,akkor mar erosebbnek hell lennie nem?
2 nap múlva ha nem erősödik akkor baj van.
2012. márc. 3. 15:25
Szedsz valami gyógyszert?duphaston?
Lehet ha nem szednéd akkor megjönne a menszi.
2012. márc. 3. 16:00
Sajnos nekem sem erősödött nem is lett belőle terhesség:(( A nemvárt után egy héttel erősen megjött.Pedig valami elkezdődött, mert a véremben ott volt a hcg, ami két hét után kiürült. Most újra próbálkozunk! Remélem nálad más a helyzet, de sajnos ezzel is számolni kell.
2012. márc. 3. 18:55
9/11 A kérdező kommentje:
tegnap este teszteltem,es erosodott a csik,mostmar minden szogbol letehett latni hogy pozitiv,a masodik csik kijott rozsaszinre,erre fel meg ma reggel nagy bizalommal teszteltem mas fajta tesztel,az meg tiszta negativ....szoval en mar nem ertem hogy mi van......a helyett hogy erosodne negativ lett,persze a menszi mindig kesik 5 napja
Ugyanez volt nálam is tiszta ideg voltam, hogy akkor most mi van, felhívtam a dokimat, behívott a klinikára vettek vért majd 4 nap után újra vettek, első alkalommal 170 lett a hcg-m, a másik vérvételnél pedig már 1.000 felett, úgyhogy így már biztos volt, hogy babát várok.
Engem is csúnyán megtréfáltak a tesztek. Vegyél DIGITÁLIS CLEAR BlUE tesztet, nekem az volt az egyetlen, ami végig pozitívat mutatott.
Anno ez volt az én kérdésem, nézz bele ha van kedved:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
2012. márc. 5. 11:31
Kapcsolódó kérdések: