Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ilyenkor mi van? Clearlblue...

Ilyenkor mi van? Clearlblue compact teszt kiszáradt és van rajta halványan még egy csík?

Figyelt kérdés

Segítsetek... Clearblue compact-al teszteltem negatívat tegnap.

Viszont ma reggel még mindig hányingerem volt és ma fel kellett állnom egy székre hogy elérjem a felső polcot és szédültem...

Anyukámnak az első terhességénél alakult ki a tériszonya...

napok óta vannak alhasi fájdalmaim és a hasam is fáj, reggelente hányinger.

MA KIVETTEM A FIÓKBÓL A TESZTET KI VAN SZÁRADVA ÉS HALVÁNYAN RAJTA VAN A MÁSODIK CSÍK...

SEGÍTSETEK LÉGYSZI...

2012. jan. 13. 08:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
rá van irva hogy pár percig mutatja csak a normál eredményt.. csinálj uj tesztet a másikat semmisítsd meg
2012. jan. 13. 09:01
 2/16 anonim ***** válasza:
Azt ne vedd figyelembe. Inkább csinálj egy másik tesztet. Mióta késik?
2012. jan. 13. 09:02
 3/16 A kérdező kommentje:

Tegnap kellett volna megjönnie és tegnap teszteltem, mert nagyon úgy érzem magam hogy baba van a dologba...

És arra gondoltam hogy lehet korai volt és azért nem láttam a nedves teszten a második csíkot mert annyira halvány...

De most látszik...

2012. jan. 13. 09:11
 4/16 anonim ***** válasza:
Szia,csinálj másikat inkább de szerintem nagyonis lehtséges hogy baba van a dologban:)
2012. jan. 13. 09:14
 5/16 anonim ***** válasza:
Inkább reggel tesztelj még egyet az a biztos.
2012. jan. 13. 09:14
 6/16 A kérdező kommentje:

És szerintetek meddig várjak??

Eléggé be vagyok zsongva...

2012. jan. 13. 09:16
 7/16 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is volt ilyen a clerblue-val, de nem lett baba belőle. Nekem is száradás után jelent meg, rózsaszín csík lett belőle, de további tesztek pedig negatívok voltak. Azért kívánom, hogy neked jót jelentsen.
2012. jan. 13. 09:16
 8/16 A kérdező kommentje:
Nekem kék csíknak kellett volna megjelenni és kék is...
2012. jan. 13. 09:22
 9/16 anonim ***** válasza:

Az időntúli eredményt nem kell figyelembe venni. Inkább tesztelj újjal!

Ciklus hányadik napján vagy?

2012. jan. 13. 09:24
 10/16 A kérdező kommentje:
30
2012. jan. 13. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!