1 + tesztnek már örülhetek, vagy szaladjak el venni még egyet mielőtt beleélem magam? A csík igazi erős +!
Szerintem szaladj el inkább egy nőgyogyóhoz :D
Gratulálok!
1 halvány csíkos 25 hetes anyahajó :D
szia!!
sztem is irány a nőgyógyász, de... GRATULÁLOK!! kisbabád lesz :D nekem is egy erős csíkkal kezdődött :)
33 hetes pocakos
Gratula!
Én egy hét múlva megismételtem,és utána mentem dokihoz, de én az elsőt 4 hetesen csináltam.Öröm volt látni a bizonyosságot!Ahogy látod,érzed,ha megnyugtat vegyél,amúgy nagyon jók a mai tesztek .
Gratulálok! Szerintem is nődoki! Nekem nagyon halvány volt és most a 31. hetet tapossuk!!
Minden jót!!
Szia, nagyon úgy néz ki, hogy babás vagy, a + eredmény ritkán téved, de azért én a helyedben kivárnám a 7-8. hetet, és akkor mennék orvoshoz, mert akkor már szívhang is van. Egyébként én kétszer teszteltem, mert én is nehezen hittem el:)
12 hetes
Szia!
Én hármat csináltam, de az első is elég lett volna:)
Várj még egy-két hetet, és irány a nődoki!
Én azért elrohannék venni egy másikat, de pozitívat nem szokott csalni a teszt. :)
Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!