Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek örülhetek? Ugye...

Szerintetek örülhetek? Ugye ez két csík?

Figyelt kérdés

1 éve próbálkozunk férjemmel, már meddőségi központba is járunk, jövő hétre van időpontom átjárhatóságira. De mára/holnapra nem várom. És bár egy ideje nem tesztelgetek a csalódás miatt, ma mégis jött egy sugallat, így délután csináltam ezt a tesztet. Szörnyű, hogy nem merek örülni, reggel hátha csalódok. annyira boldog lennék, nagyon várjuk :( :)

[link]

2012. márc. 5. 16:24
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: a hasam nekem a 18. hétig megjövősen fájt, és az is teljesen normális :) mindenképp írj majd reggel, de szerintem semmi kétség :)
2012. márc. 5. 19:29
 22/34 A kérdező kommentje:
Írni fogok!!!!! Nagyon köszi a bíztatást, sokat jelent. És nagyooon remélem hogy nem csalódok reggel, mert akkro nagyon szomorú leszek....
2012. márc. 5. 19:37
 23/34 anonim ***** válasza:
Szia!!Én is csatlakozok-szerintem is pozitív!!Reggel csinálj az első vizeletből,tuti erősödni fog a csík!!Nagyon szorítok nektek,hogy végre teljesüljön a vágyatok!!!És gratulálok,tudom,mit érezhetsz most!!!Nekem 2 vetélés után,amikor ismét pozitív lett a tesztem,el sem mertem hinni!Csináltam egy halom tesztet ,míg el nem jutottam a dokihoz:-)Szerencsére minden rendben van,talán már jövő héten megláthatom a kislányomat!!!A menszi -szerű görcsölgetés,meg a mindjárt meg fog jönni érzés teljesen normális,emiatt ne aggódj.És ha van valami fejlemény,feltétlenül írd meg!!!!Kívánok nektek nagyon boldog babavárást!!!Üdv:38 hetes kismami
2012. márc. 5. 20:18
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

Óóó, ez jóval pozitívabb, mint anno az enyém volt, és az én kis halovány csíkom épp itt rugdossa a gyomromat a pocakomban. :)) Tökéletes pozitív, és minden gyönyörűt kívánok nektek hozzá! :)))))

30 hetes kismami

2012. márc. 5. 20:23
 25/34 anonim ***** válasza:
Ja, és folyamatosan görcsöltem, volt, hogy tampont is tettem be, mert azt hittem megjön. Azután eszembe jutott, hogy jaaaj, hát mi már babát csinálunk! :))) És pozitív is lett a teszt. A 13. hétig még előfordultak ilyen mensigörcsök, viszonylag gyakran.
2012. márc. 5. 20:35
 26/34 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó hozzászólók, és mindenki!!!!

Jelentem éjjel óránként felébredtem, annyira vártam a reggelt...aztán húztam halasztottam, féltem nagyon. De remegő kézzel megcsináltam, és ez is ugyanúgy és ugyanolyan gyorsan lett 2.csíkos!!!! Viszont nem mondanám, hogy erősebb...

Ha hiszitek, hanem én még most sem merek örülni...tiszta bénának érzem magam,,.ennyi csalódás után higgyem el, hogy mégis megtörtént??? beavatkozások nélkül??? még én is csinálok este, vagy reggel egy másik fajtát, és ha az is hasonlót mutat, irány a doki :) :) :) Nagyszerű lenne....

És a mercim sem jött meg... :) csak jelent valamit. A görcsökkel kapcsolatban külön köszi a nyugtatást, tényleg csak időközönként jön elő, szóval nem folyamatos.

Remélem most nem csalódom...

Nektek is sok boldogságot a hamarosan érkező kis csodátokhoz, biztosan minden rendben fog zajlani!!!!!!!!!!

2012. márc. 6. 07:24
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én vagyok aki 8 évet várt.. Hát gratulálok, örülj nyugodtan, hidd el, neki veletek a helye! A Jóisten megadta nektek beavatkozás nélkül, és én biztos vagyok benne hogy hatalmas szeretettel és boldogsággal várjátok! Tényleg a férjednek mondtad?? Mit szólt? Bátran örülj csak!!!!! Ő már veletek van!!!!!!
2012. márc. 6. 08:24
 28/34 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm!!!! Igen, jól érzed, hatalmas szeretettel vártuk, várjuk :)Szeretnénk ebben a világban jobban élni, és több odaadással, figyelemmel...

Csodálatos, családcentrikus apukát fog kapni :) aki még nem tudja... szeretnék orvoshoz elmenni előtte, és valami mókás módon közölni :) Úgyis sajnálgattam, hogy nálunk ilyen nagy meglepi nem lehet, mert majd beültetés után együtt kell várnunk az eredményt...

Tudom mennyire várja, és azt is, mennyire nem számít rá.

Életem legszebb és legkülönbözőbb érzésű napjai ezek :)Nem tudom elengedni magam, minden biztatásotok ellenére, hogy igeeen, itt van ... De igyekszem :)

2012. márc. 6. 08:37
 29/34 anonim ***** válasza:

Megint én vagyok, a 8 éves.. :) Nálunk nagyon sok beültetés volt a 8 év alatt, egy sem járt sikerrel! :( Amikor már tényleg feladtuk, mert rengeteg mütéten estem át én is, és egy ujabb vizsgálatra mentem, akkor közölte a doki, hogy itt baba van! :) Én irtam egy sms-t apának a baba nevébe, és akkor küldtem el neki, mikor belépett az ajtón.. el sem akarta hinni!! :)))

Majd irj mindenképp, hogy mit szólt hozzá, és milyen frappáns ötletet találtál ki, hogy közöld vele!

Biztos nagyon jó szülők lesztek, de mostmár nyugodtan örülj, sirj, nevess, ami jön.. csak hidd el végre..tudom mennyire hihetetlen.. Nekem mikor sikerült a nagyfiam, utána azt mondták, hogy több sajnos nem lehet, bizonyos okokból..most 30 hetes kismama vagyok, és ő is természetes uton fogant! Hinni kell a csodákban..igaz, hogy már 38 éves vagyok, de nem mi választottuk őt, hanem ő minket! Boldog babavárást!!

2012. márc. 6. 09:13
 30/34 anonim ***** válasza:
A tegnapi nekem is ilyen volt!!!!!! :) Ma már szép két csíkos! Tesztelj te is újat, tök jó érzés. :)
2012. márc. 6. 09:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!