Én nem tartom viccesnek azt, amikor párok kétségbeesve próbálkoznak hiába éveken keresztül is akár. Ilyenkor persze hogy mindent kipróbál az ember. Én nem tudok ezen nevetni.
2012. szept. 19. 09:23
62/68 anonim válasza:
Mi legelsőre összehoztuk mind a két gyerkőcünket, amikor eldöntöttük, hogy babát akarunk. Abban a hónapban csak akkor tudtunk együtt lenni. Tehát időzített volt, ahogy a közös orgazmus is!!!!!
A lányomnál még marháskodtunk is, hogy táltsa el a száját közben, akkor lány lesz.
Mind a két gyerkőcnél egyszerre élveztünk el!!!!!
2012. szept. 19. 11:54
63/68 anonim válasza:
Az esetek nagy részében nekem sincsen hüvelyi orgazmusom már. Régebben, a kapcsolatunk fénykorában volt, de akkor még a szerelmeskedést művészi szinten próbáltuk megélni, baromira szerettünk szexelni, és jók is voltunk együtt. Mára már ez ellaposodott. És így is lehet jól élni. Szeretjük egymást, és harmonikusan élünk gyermekünkkel. Igazából a gyerek óta változtak meg a dolgok, de ezen nagyon úgy tűnik, hogy már igazán változtatni nem lehet. Viszont vannak más klassz dolgok az életünkben, amitől még ez a házasság jól működő és szeretetteljes.
2012. szept. 24. 13:54
64/68 anonim válasza:
Egy borongos nap volt agyban maradtunk egesz nap ott ettunk aludtunk aztan furodtunk viccelodtunk egesz nap szexeltunk ebbol lett az elso.Tobb orgazmusom is volt aznap es tuti akkor keszult mivel abbana honapban ez volt az egyetlen nap mikor szexeltunk.(ferjem nem volt otthon dolgozott).
Mi nem teszunk kolonbseget a huvelyi es csiklo orgazmus kozott hiszen vegeredmeny ua kit erdekel az ut ami oda vezet.naponta szerelmeskedunk sokszor a nappaliban gyertyafenynel.
2012. okt. 9. 12:56
65/68 anonim válasza:
Orgazmussal, vagy anélkül... Bárcsak lenne babánk......
2012. nov. 3. 16:49
66/68 anonim válasza:
Már 8 éve együtt voltam a párommal és mindig nagyon jó volt vele a sex és orgazmussal persze. De amikor azon a bizonyos napon fogant a gyermekünk, bizony nem volt orgazmusom, mert annyira bökte a méhszájamat, hogy a fájdalomtól nem bírtam elélvezni, de az eredményért nem hagytuk abba. Valószínű még zárva volt a méhszájam, ugyanis rá 3 napra lett pozi az ovutesztem és a kiskatonák jól bírták napokig odabent... Most viszont olyan hatalmas és hosszú orgazmusom volt, hogy reménykedek spontán ovulációm is lett egyben :-)... igazán sajnálom, akinek nincs orgazmusa, de gondolom tényleg nem fontos nekik a párjával. én az orgazmusnál jobban talán enni szeretek még :-)Persze a lányom és a férjem mindenek felet
2012. nov. 3. 19:14
67/68 anonim válasza:
nekem minden alkalommal van orgazmusom :D bár állapotos nem vagyok, vagyis még nem tudom :)
2013. jan. 8. 15:23
68/68 anonim válasza:
Két esélyes nap van amikor foganhatott,és mindkét nap volt orgazmusom! Nekem mondjuk mindig van szerencsére! Vagyis 99%-ban van! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!