Megszakitásos aktusnál mindig vagy nem mindig vannak spermiumok amik bejuthatnak és megfoganhatnak? És ha vannak akk kb mennyi lehet belőlük ami el is jut odáig?
Figyelt kérdés
2010. júl. 20. 15:09
1/4 anonim válasza:
Erre a kérdésre pontos választ csak a jó Isten tudja.
Ha a védekezés biztonságossága miatt kérdezed, akkor egyértelműen nem biztonságos. Magyarul lutri az egész, mert lehet, hogy 1000 és nem lesz semmi, de lehet, hogy csak 1, de az megtermékenyíti a petesejtet.
A férfi termékenyítő képességén múlik.
2/4 anonim válasza:
Mi megszakítással védekeztünk az első gyerek után, mivel több ismerősöm éveken keresztül nem estek így teherbe. Tudtuk, hogy nem biztonságos, de így döntöttünk. Aztán 8 hónapos volt a fiam, mikor terhes lettem, pedig mindent úgy csináltunk, mint máskor. Mivel úgy is akartunk második gyereket, így nem volt gond, de a második szülés óta már nem alkalmazzuk ezt a módszert, biztonságoabbra tértünk át.
3/4 anonim válasza:
Nekem mindkét gyerekem így sikerült. :)
Nem határoztuk el magunkat, hogy kell gyerek vagy sem, hanem úgy voltunk vele, ha így összejön, megtartjuk.
Azt én sem tudom, hogy mennyi juthat be és el, de nálunk 2008-ban is eljutott, és 2010-ben is. :)
4/4 A kérdező kommentje:
gratulálok mindenkinek:)
2010. júl. 20. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!