Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megszakitasos vedekezesbol...

Megszakitasos vedekezesbol esett koztetek valaki teherbe?

Figyelt kérdés
2011. aug. 4. 10:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
A hugom, 17 évesen... Hát nem lett megsimogatva a buksija...
2011. aug. 4. 10:47
 2/11 anonim ***** válasza:
Az unokám annak az eredménye:)
2011. aug. 4. 10:49
 3/11 anonim ***** válasza:
Én pont most gondolkodom ezen. Eddig nagyon jól bevált nálunk, mindkét gyerekünk akkor fogant, amikor akartuk, de most késik.... Lehet, hogy előbb jön a harmadik babó a tervezettnél? Tulajdonképpen nem bánnám. :-)
2011. aug. 4. 10:53
 4/11 A kérdező kommentje:
nekem van 3 tervezett gyonyoru gyerekem,1 eves a kicsi,de nem vallt be a gyogyszer abbahagytam,de most mar 10 napja kesik.megszakitassal vedekeztunk,de nekem semmi tunetem nincs hogy terhes lennek,de arra sem hogy megjonne.megvarom a 7 veget,aztan elmegyek dokihoz.
2011. aug. 4. 11:03
 5/11 A kérdező kommentje:
neked miota kesik?
2011. aug. 4. 11:05
 6/11 anonim ***** válasza:

pont most válaszoltam egy hasonló kérdésre:

3 évig simán működött soha nem ment el bennem de hát tudjuk hogy az előváladék sem sperma mentes....máa 2 éves a fiam nem bántammeg de nem ajánlom ezt a módszer fiatalabbaknál(20voltam bá én is mikor szültem)

2011. aug. 4. 11:30
 7/11 anonim ***** válasza:

Szia.

Én is estem így teherbe, 19 voltam, abortusz lett a vége. Nem ajánlom senkinek, mert minden férfi más és minden aktus más, nem lehet kiszámolni, sajnos.

Egy tesztet azért csinálhattok, még én is kiváncsi vagyok! Nekem sajna megjött az este, pedig nem vártam... :(

2011. aug. 4. 13:25
 8/11 anonim ***** válasza:
10.53-as vagyok: nekem csak két napja késik, amikor meg kellett volna jönnie, volt is két-három barna pötty, azóta semmi. Nekem is egyéves a kicsi, a napokban volt a szülinapja. :-)
2011. aug. 4. 13:45
 9/11 anonim ***** válasza:
én kétszer
2011. aug. 4. 15:37
 10/11 anonim ***** válasza:
Megszakításos védekezés NINCS, mert a megszakítás NEM védekezés, hanem oroszrulett...
2011. aug. 4. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!