Van rá mód hogy megszakításos védekezés mellett állapotos legyek? ( ha nem élvez bent)
Igen, van rá esély.
Azt mondta egy ismerős szülészorvos, hogy, aki 1-1,5 év alatt nem esik így teherbe, az mehet kivizsgáltatni magát (és a párját is), mert ott valami probléma lehet-annyira nem biztonságos ez a "védekezési" mód!
mi 12 évig védekeztünk megszakítással, és soha nem lettem így terhes, szóval szerintem ha a pasi ügyes, akkor nem sok esély van rá
de megkérdezhetem , hogy ha akartok babát, akkor miért nem élesben próbálkoztok? ha meg a párod nem akar, akkor nem a legjobb megoldás a becsúszós baba
Szerintem ez csak a férfi önuralmán és ügyességén múlik.
Mi kb 1,5 évig védekeztünk így, aztán az első próbálkozós ciklusban megfogant a baba. (a 3., tehát kicsi a valószínűsége, hogy bármi gondunk lenne, és ezért nem estem teherbe így az alatt a 1,5 év alatt :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!