Ha megszakításos védekezés mellett leszek terhes az mindenképp vetéléssel fog végződni?
Figyelt kérdés
volt valaki akinél minden rendben volt? vagy ha nem akkor miért lehet?2011. aug. 1. 08:23
1/30 anonim válasza:
Miért végződne vetéléssel? :DDDDDD
3/30 anonim válasza:
tök mindegy hogy leszel terhes, ha már az vagy akkor az vagy. Vetélés bárkivel előfordulhat.
4/30 anonim válasza:
ezekből lesznek a legszebb szerelemgyerekek, az egészséges kisbabák! Kezdhetitek keresni a nevet - nagyon jönni akar a kicsi!
5/30 A kérdező kommentje:
hát nem tudom mert nekem volt ilyen és elvetéltem sajnos :( és aggódom ha megint ez lenne akkor megint nem maradna meg??
2011. aug. 1. 08:31
6/30 anonim válasza:
nem azért vetéltél el, mert így estél teherbe, hanem ott más volt a hiba.
7/30 anonim válasza:
1. megszakításos védekezés = ezek szerint nem akarsz babát
2. mégis terhes leszel = nem mondták még, h ez a módszer nem biztonságos??
3. miért lenne vetélés? semmi összefüggés nincs.. terhes-terhes..tök mindegy h ágyban b*sztál vagy fa alatt, vagy gumival, vagy kivette a palid vagy direkt csináltátok
4. vetélés lehet stressz miatt, eü.-i gondok miatt, baleset miatt
8/30 anonim válasza:
ha te úgy gondolod, hogy ezért vetéltél el, akkor neked még nem igazán kéne szülnöd,mert nagyon nem vagy tisztában a dolgokkal.
Gondolom vetélés után elmentél dokihoz, ott megkérdezhetted volna, ha ennyire nem tudod hogy mért is történhetett.
9/30 anonim válasza:
A megszakítás nem védekezési mód. :) Miért végződne vetéléssel? Más problémád volt, semmi köze a kettőnek egymáshoz.
10/30 anonim válasza:
Szedj tablettát, mert neked még nem való gyerek, ha ilyen buta vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!