Ha megszakításos védekezés mellett leszek terhes az mindenképp vetéléssel fog végződni?
"oxigén hiányossága miatt, vagy lassusága gyengesége "
-ezek téves gondolatok. Vagy megtörténik a megtermékenyítés vagy nem.
Ha megtörténik,utána a magzat a természet rendje szerint szépen fejlődik (ha hagyják) - ha valami károsodás éri, bántják, vagy egyéb ok miatt, aminek feltárása nehéz, nagy szaktudást igénylő orvosi feladat, elhalhat.
De ennek a szerelmi együttléthez, ahhoz, hogy véletlenül vag tudatosan történt a fogantatás, a két sejt találkozásához,a módhoz már nincs semmi köze.
A spermiumok oxigénhiányosságának feltételezése is képtelenség, hiszen éppen a levegőn bírják kevesebb ideig. Ha megtermékenyülsz, akkor a sebesség sem számít, főleg, hogy én úgy tudom, mesterséges megtermékenyítés során a "farkincáját" le is vágjáka sejtnek.
Ha kétszer elvetéltél, akkor valószínűleg nálad van probléma,ráadásul a párod spermái oylan gyorsak ezek szerint, hogy az előváladékban is ennyire életképes katonái vannak. Ki kell vizsgáltatni miért mentek el, vagy miért mehetnek el a babák!!!!
Egy jó tanács: lehet néha nem vagyunk kedvesek, sőt akadnak egészen rosszindulatú kommentek is,de ha 3 ember mondja h hülyeséget beszélsz, akkor ne kezd el bizonygatni, hogy biztos mi is így gondolnánk... rosszabbul jössz ki belőle.
Mielőbbi gyermekáldást, és mire az ő felvilágosítására kerül a sor, addigra nézz ezeknek utána.
:)
Akkor elnézésedet kérem a többiel nevében is, hogy félreértettünk.
Nem azon fog múlni, hogy hogyan esel teherbe. Ha ondós kézzel elégítenének ki, úgy is előfordulhatna, sőt sajnos az erőszakból is lehet ugye baba, és egészséges is...
:S
A vetélésnek nincs köze a fogantatás körülményeihez...
1. baba több mint másfél év után tévedt be hozzám megszakitásos módszernél. Szülés után 1. szex gumival, kiszakad, hú nem lettem terhes. Rá félévire megszakitásos mellett ismét teherbeestem. Sajna egyik baba sem maradt meg.
Utána viszont már nem biztam magam a természetre. Akkor jöttek a gyerekek amikor beterveztem őket, és rögtön. :)
Hasznos volt számodra ez a válasz?
Ha szerinted baj van ezzel a válasszal, jelentsd a moderátorok felé, a probléma megjelölésével! Kérlek csak olyan válaszokat jelents, ahol a válaszoló egyértelműen rosszindulatú vagy szabályzatsértő megjegyzéseket tett, azért ne jelents választ, mert nem értesz vele egyet (ezt csupán értékeld a lefelé mutató nyíllal). Előre is köszönjük segítséged!
Ez a válasz trágár
Ez a válasz provokatív, a válaszadó csak veszekedni akar
Ez a válasz rasszista
Ez a válaszadó értelmetlen dolgokat ír
Ez a válasz egy hirdetés
Ez a válasz más szempontból problémás
A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 07-30 15:01
Ezt találtam igy már érthető a kérdésem és félelmem???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!