Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt orgazmusotok annál az...

Volt orgazmusotok annál az aktusnál, amikor teherbe estetek?

Figyelt kérdés
Élveztétek azt a szexet? Ugyanolyan volt mint a többi?
2012. febr. 23. 15:52
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim ***** válasza:
34%
Aszexuális, azt hiszem így mondják.
2012. ápr. 6. 22:13
 52/68 anonim ***** válasza:
20%
Igen, pontosan "kedves" válaszoló, én is úgy érzem mintha süketnek verset mondanék, vagy vakkal színekről vitatkoznék. 3-szor írtam le amit akartam, egyszer se fogta fel senki. No komment....
2012. ápr. 7. 21:37
 53/68 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvasok el minden hsz, de az aszexuális azt jelenti, h nincs is igénye az orgazmusra, nem érdekli a szex, ritkán van együtt vkivel -akkor is ált. kötelességből-vagy egyátalán nem.

ÉS jobb ha megértitek, van olyan nő, akinek nincs hüvelyi orgazmusa, a csiklója viszont "ingerelhető". a szerencsésebbeknek mindkét út járható :) így tulajdonképpen nincs nő, aki ne tudna kielégülni így vagy úgy. Csak a partneri viszonytól függ, h a férfi mennyire képes odafigyelni ezekre a dolgokra./Nem csak a nő tud kényeztetni, a férfi is ám! :) De ez más más dolog./

2012. aug. 12. 12:40
 54/68 anonim ***** válasza:
Vicces!:D Tényleg olyan, mintha kínaiul beszélnél, pedig érdekes én elsőre megértettem a dolgot.:P Nekem is az esetek 90%-ában van orgazmusom, de van olyan, hogy nem jutok el a csúcsra, de ettől még a párom figyel rám, hogy nekem is jó legyen, sőt mi több, élvezetes is a szeretkezés attól függetlenül, hogy nem lesz orgazmusom, és most fogtok teljesen kiborulni: még hiányérzetem sincs!:P Legyünk már kicsit megértőbbek a másikkal szemben és ne mondjuk oda rögtön, hogy ha egy nőnek általában nincs orgazmusa, akkor a férjét nem érdekli és már temetitek is a kapcsolatot! Nem is értem hogy lehet így gondolkodni!:S Soha ne érje nagyobb baj azokat akiknek nincs orgazmusa (bár nem is nevezném bajnak)!
2012. aug. 12. 12:56
 55/68 anonim ***** válasza:
100%
Háromszor estem teherbe, első kettőnél első alkalomra. Sosem volt még hüvelyi orgazmusom. Sőt, a férjemmel is elég ritkán vagyunk együtt, mióta az első gyerek megszületett. Mégis 10 éve együtt vagyunk, szeretjük egymást. Szeretek vele szerelmeskedni és nincs hiányérzetem. :) Neki is jó. Én értem miről írt a fentebbi válaszoló, én is úgy éreztem az elején válaszolóknál, mintha valami különleges lény lennék. Pedig teljes életet élek, csak nekem sem a szex körül forog a világ, valahogy egy csomó dolog megelőzi.
2012. szept. 18. 23:13
 56/68 anonim ***** válasza:

Gyermekeim sorrendjében mondom:

1. nem volt, 2. asszem nem volt, 3. tuti volt, 4. nem emlékszem, de valószínű

2012. szept. 19. 00:33
 57/68 anonim ***** válasza:

Pontosan emlékszem arra, hogy mikor fogant a gyerekünk. És nem volt orgazmusom akkor. Éppen egy nagyon nehéz vizsgára kellett készülnöm...kisebb gondom is nagyobb volt annál.

Amúgy gyakran szokott lenni, amikor olyan hangulatban vagyok. Sokszor hamarabb, mint a férjemnek, akivel 9 éve vagyunk együtt, de a vonzalmam iránta semmit sem változott. (Volt olyan barátom, aki szinte egyszer sem tudott kielégíteni.)

De van olyan, hogy egyáltalán nem érdekel az orgazmus, csak azt akarom, hogy szexeljünk egymással. Ilyenkor nincs hiányérzetem, ha nem sikerül, mert tudom, hogy képes vagyok rá, csak épp nem vagyok olyan hangulatban. Nekem nincs teljesítménykényszerem. Nem kell belebeszélni a másikba, hogy hiányzik neki valami.

2012. szept. 19. 00:44
 58/68 anonim ***** válasza:
Születésnapomon fogant a baba,aznap így is és úgy is volt orgazmusom,talán a pezsgő lazított el ennyire :-)
2012. szept. 19. 05:28
 59/68 anonim ***** válasza:
100%

Hűűű, szép kis eszmecsere alakult ki, pro és kontra :)

Na, akkor elsőként én írom azt, hogy nekem fogalmam sincs mikor fogantak a gyerekeink, mert kb. minden nap szexeltünk és 3-ból 2x orgazmusom is volt :) Igaz, nem hüvelyi, hanem ún. "rásegítéses", de volt :)

Tudom, ezért itt a teherbeesés témakörben kb. fejleharapás jár, de én nem számolgattam a peteérésem, vagyis jaj bocsi PÉ-m napját, hogy nem tudom mikor ovulálok, vagyis mikor van OVUm, fogalmam sincs milyen folyásom volt előtte-utána, vagyis hogy volt-e tojcsis nyákom és azt sem tudom, hogy barnáztam-e vajon előtte-utána... Mit hagytam ki? :) Jaj, a hőmérőzést, de az sem volt :)

Remélem azért a sok számolgatás közben még értitek a viccet :)

2012. szept. 19. 07:01
 60/68 anonim ***** válasza:
Volt, mert szerencsémre mindig van - pedig nem vagyok nagyétkű, hanem olyan, aki mindig talál valami kifogást, miért nincs rá idő. A babacsinálós felszabadult korszak viszont a legjobb emlékeim közé tartozik :) Nem éreztem meg akkor, de tudom, melyikből lett, mert később a beágyazódást megéreztem.
2012. szept. 19. 07:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!