Volt orgazmusotok annál az aktusnál, amikor teherbe estetek?
Nem olvasok el minden hsz, de az aszexuális azt jelenti, h nincs is igénye az orgazmusra, nem érdekli a szex, ritkán van együtt vkivel -akkor is ált. kötelességből-vagy egyátalán nem.
ÉS jobb ha megértitek, van olyan nő, akinek nincs hüvelyi orgazmusa, a csiklója viszont "ingerelhető". a szerencsésebbeknek mindkét út járható :) így tulajdonképpen nincs nő, aki ne tudna kielégülni így vagy úgy. Csak a partneri viszonytól függ, h a férfi mennyire képes odafigyelni ezekre a dolgokra./Nem csak a nő tud kényeztetni, a férfi is ám! :) De ez más más dolog./
Gyermekeim sorrendjében mondom:
1. nem volt, 2. asszem nem volt, 3. tuti volt, 4. nem emlékszem, de valószínű
Pontosan emlékszem arra, hogy mikor fogant a gyerekünk. És nem volt orgazmusom akkor. Éppen egy nagyon nehéz vizsgára kellett készülnöm...kisebb gondom is nagyobb volt annál.
Amúgy gyakran szokott lenni, amikor olyan hangulatban vagyok. Sokszor hamarabb, mint a férjemnek, akivel 9 éve vagyunk együtt, de a vonzalmam iránta semmit sem változott. (Volt olyan barátom, aki szinte egyszer sem tudott kielégíteni.)
De van olyan, hogy egyáltalán nem érdekel az orgazmus, csak azt akarom, hogy szexeljünk egymással. Ilyenkor nincs hiányérzetem, ha nem sikerül, mert tudom, hogy képes vagyok rá, csak épp nem vagyok olyan hangulatban. Nekem nincs teljesítménykényszerem. Nem kell belebeszélni a másikba, hogy hiányzik neki valami.
Hűűű, szép kis eszmecsere alakult ki, pro és kontra :)
Na, akkor elsőként én írom azt, hogy nekem fogalmam sincs mikor fogantak a gyerekeink, mert kb. minden nap szexeltünk és 3-ból 2x orgazmusom is volt :) Igaz, nem hüvelyi, hanem ún. "rásegítéses", de volt :)
Tudom, ezért itt a teherbeesés témakörben kb. fejleharapás jár, de én nem számolgattam a peteérésem, vagyis jaj bocsi PÉ-m napját, hogy nem tudom mikor ovulálok, vagyis mikor van OVUm, fogalmam sincs milyen folyásom volt előtte-utána, vagyis hogy volt-e tojcsis nyákom és azt sem tudom, hogy barnáztam-e vajon előtte-utána... Mit hagytam ki? :) Jaj, a hőmérőzést, de az sem volt :)
Remélem azért a sok számolgatás közben még értitek a viccet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!