Látom reménytelenül értetlenek vagytok... Nem azt írtam hogy zavar hogy másnak jó, abszolút nem érdekel ki mit csinál a hálószobában. Leírom a gyengébbek kedvéért még egyszer, az zavar hogy úgy néznek ránk, akiknek nincs orgazmusuk mindig, mintha valami betegségünk lenne, mintha ez valami szörnyű probléma lenne amit feltétlen orvosolni kell mert ez így csak rossz lehet, meg szegény párom és hasonlók. És azt se tudom honnan találtátok ki hogy akkor én már nem élvezem egyáltalán és a férjem csak használja a testemet mint egy darab húst. Nem jutok el az orgazmusig, de attól még meghitt, szeretet teljes kapcsolatban vagyunk a párommal, de látom nektek ez elképzelhetetlen. Nem irigylek egyáltalán senkit, csak jó lenne ha nem defektesként néznének rám.
2012. ápr. 5. 21:12
42/68 anonim válasza:
Pedig mi másért lennél ennyire felháborodva? Talán mert érzed, hogy nem alaptalan az amit néhányan leírtunk.
2012. ápr. 5. 21:58
43/68 anonim válasza:
Hát ezt már nem hiszel, most komolyan... Én nem értem mit nem lehet ezen felfogni, kínaiul írok?? Nem lehet belátni hogy nem vagyunk egyformák? Hogy nem mindenkinek ugyanaz a fontos?? Akkor utoljára írom le, tényleg! NEM azon vagyok felháborodva hogy más hogy és hányszor élvezi, marhára nem érdekel senki magánélete, csak azt szeretném ha végre megértenék hogy NEM VAGYUNK BETEGEK akiknek nincs orgazmusuk és anélkül is lehet teljes életet élni. Nem vagyok szexuális beállítottságú, én magamnak sem szoktam "örömet okozni" mert egyszerűen NEM hiányzik!! Nem vagyok aszexuális sem mert szeretek a párommal szeretkezni, de nekem így is maximálisan kielégítő. És most már szeretném a részemről lezárni, nem kérek több replikát.
2012. ápr. 5. 22:50
44/68 anonim válasza:
de magadnak se tudod? ha nézel esetleg egy filmet, hasra fekszel, beteszel egy kispárnát a lábad közé, úgy sem?
2012. ápr. 5. 22:53
45/68 anonim válasza:
De csak te replikázol... Tudjuk, hogy nem betegek, kész, ennyi, azt is fel kell fogni, ha másnak ez érthetetlen, vagy furcsa. Ilyen egyszerű... A tolerancia két irányú.
2012. ápr. 5. 23:19
46/68 anonim válasza:
Filmet?!?!...
De, egyébként tudok, ha akarok, de nincs rá igényem, vagy csak nagyon ritkán, ezt kellene megérteni. Nem áll az életem középpontjában.
A tolerancia meg szerintem részemről áll, mint mondtam, csak felém nem... Még mindig meg akarnak javítani mint egy elromlott órát.
2012. ápr. 6. 00:08
47/68 anonim válasza:
Hú! Micsoda indulatok.
Az orgazmusnak, amellett, hogy spontán peteérést is kiválthat, van egy olyan szerepe is, hogy az izmok összehúzódása miatt segítheti a spermiumok útját a petesejtig, afféle vákuumot képezve (egy dokumentumfilmen láttam a Discoveryn :)). Szóval lehet szerepe, és segítheti a teherbeesést. DE! Nem szükséges feltétel. Csak növeli az esélyeket.
Amúgy rengeteg nőnek nincs hüvelyi orgazmusa. Pl. nekem sincs. És nincs velünk semmi baj. Mert ez tényleg nagyon gyakori, és semmi pszichés, meg egyéb oka nincs. Csak kevesebb az idegvégződés a hüvelyemben, mert kijjebb van a csiklóm (ugyanis az ugyanazoknak az idegeknek a két vége). Szóval nem tudok hüvelyi orgazmust elérni, de amúgy mégis minden együttlétkor van orgazmusom, mert a páromnak nagyon fontos, hogy akkor más módon juttasson el a csúcsra.
Sajnos babánk még nem lett. :( Szóval nálunk nem ettől függött.
2012. ápr. 6. 07:08
48/68 anonim válasza:
Senki sem tekinti betegnek azokat a nőket akiknek nincs orgazmusuk. Csak ma már tudjuk, hogy lehetne. Ennek nem is feltétlen a nőnek kellene, hogy fontos legyen. Ez hozzátartozik a szexualitáshoz. A jó szexualitáshoz. Persze nagyszüleink nagy része sem tudott róla, hogy nekik is lehet csúcsra jutni és így is voltak harmonikus házasságok. Viszont ma már a férfiak többsége arra törekszik, hogy a szerelmének legalább olyan jó legyen mint neki. Hiszen ha nincs orgazmus, nem is lehet kielégítő a szeretkezés. Már ha egyáltalán jó. Mert ha nincs orgazmus,megszakad az izgalmi folyamat beteljesedés nélkül és ez hiányérzethez vezet. Mert ha valakinek volt már a párjával közös orgazmusban része, annak hiányzik. Nem csak a nőnek, hanem a férfinak is igénye van, hogy amit csinál az mindkettejüknek egyformán jó legyen. Kíváncsi lennék, melyik férfi maradna nyugodt hosszútávon, ha izgalmi állapotban rendre abbamaradna az aktus, mert az asszonyka már végzett.
2012. ápr. 6. 07:45
49/68 anonim válasza:
"Hiszen ha nincs orgazmus nem is lehet kielégítő a szeretkezés" Ne ez a nem igaz, legalábbis nálam, látom ezt soha nem fogjátok felfogni. Betegnek lehetne tekinteni? Látom ezt se fogja megérteni senki. A párom tudja milyen vagyok és elfogad ilyennek, szerencsére jobban megért és elfogad mint nőtársaim (ez azért érdekes). Nekem elegem van a meddő vitából mert az én álláspontomat, véleményemet, érzéseimet nem akarja megérteni senki. Papagájnak érzem magam mert már nem tudom hanyadik hozzászólásban ugyanazt szajkózom, de mintha idegen nyelven tenném. De igaz, minek is akarom megértetni magamat vad idegenekkel, mit számít a véleményetek, semmit, hiszen nem is ismertek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!