Volt orgazmusotok annál az aktusnál, amikor teherbe estetek?
Három terhességből kettőnél tudtam, hogy mikor fogant a baba.
A másodiknál spirállal védekeztünk, az aktus után mondtam is a férjemnek (nem mintha ok-okozati összefüggés lenne), hogy ez olyan orbitális orgazmus volt, hogy ebből tuti gyerek lesz. Lett is :)
Persze, hogy élveztük a szexet, mivel azért szeretkeztünk, az, hogy ebből gyerek is lett, csak hab a tortán. Én pl. nem hiszem, hogy tudnék csak azért szexelni a férjemmel, mert gyereket akarunk gyártani. De könnyen beszélek, nem kellett egyik gyerekünkre sem várni.
Élveztem, de hüvelyi orgazmusom nem volt.
Kicsit másabb volt, mint a többi, mert a szomszéd szobában anyósomék aludtak (épp kirándultunk külföldön).
Évek óta nincs és nem is szokott lenni. Vagyis szokott, álmomban. :)
Tudom, tenni kéne ez ellen, mert ez így nem jó, de most várandós vagyok és el vagyunk tiltva az együttlétektől és az orgazmustól is. Nagyon érzékeny helyen van a placenta. Szóval azoktól az álombeli orgazmusokat nem tudom kivédeni, hogy ne legyen baj a babával.
Tudom, hogy ez már off... csak gondoltam megosztom.. nekem sincs hüvelyi orgazmusom, innen tudom, hogy akkor sem volt, mikor fogant a baba.
3. voltam (azt hiszem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!