Volt orgazmusotok annál az aktusnál, amikor teherbe estetek?
Kedves Utolsó!
Ez olyan aranyos volt...:) Jó egészséget Nektek, és persze mindenkinek!:)
Én is napra pontosan tudom hogy mikor fogant a kis Drágaságunk :) Sőt a párom is megmondta már azon az éjszakán :) És igen volt orgazmusom :)
11hetes kismama :)
Mivel minden szeretkezéskor van 1, néha 2 orgazmusom, így igen, akkor is volt mikor állapotos lettem.
Csodálkozva olvasom amúgy a sok választ, hogy milyen sok nőnek nincs orgazmusa.
Azt hittem, ez természetes.
Úgy örülök hogy mindenkinek olyan csodálatos a szexuális élete hogy olyan magától értetődő az orgazmus mint a levegővétel és úgy rácsodálkoznak arra akinek nincs hogy a mondandójukat is elfelejtik... Picit sem bántó ám hogy úgy néztek azokra akiknek nincs folyton orgazmusuk mintha valami misztikus, egzotikus betegségük lenne és mindjárt ki akarjátok gyógyítani. Az hogy megfogan-e a baba annak semmi köze a női orgazmushoz, ha így lenne akkor a babák fele meg sem születne.
Én biztos beteg vagyok mert az egy kezemen meg tudom számolni hogy szex közben hányszor volt orgazmusom és érdekes, ettől még jól érzem magam a bőrömben, nincs pszichés bajom, jó kapcsolatban élek, szeretjük egymást a párommal. Csak egyszerűen nem játszik központi szerepet a szex és az orgazmus az életemben, na bumm, benéz a ló az ablakon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!