Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt orgazmusotok annál az...

Volt orgazmusotok annál az aktusnál, amikor teherbe estetek?

Figyelt kérdés
Élveztétek azt a szexet? Ugyanolyan volt mint a többi?
2012. febr. 23. 15:52
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Utolsó!

Ez olyan aranyos volt...:) Jó egészséget Nektek, és persze mindenkinek!:)

2012. márc. 15. 23:11
 22/68 anonim ***** válasza:
69%
nem volt és nem élveztem,mert amint letettük a gumit, rögtön összeszedtem vmi gombát, fájt minden pillanat, de nagyon szerettünk volna kisbabát, tekintve a "végeredményt", annyira nincs jelentősége, hogy nem az volt életem naaaagy szeretkezése:-)
2012. márc. 26. 03:29
 23/68 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a romantikus olaszországi utunkon fogant a kisfiam, most 12 hónapos, egy szép szeretkezés közepette :)
2012. márc. 26. 07:36
 24/68 anonim ***** válasza:
88%

Én is napra pontosan tudom hogy mikor fogant a kis Drágaságunk :) Sőt a párom is megmondta már azon az éjszakán :) És igen volt orgazmusom :)

11hetes kismama :)

2012. márc. 26. 10:26
 25/68 anonim ***** válasza:
71%

Mivel minden szeretkezéskor van 1, néha 2 orgazmusom, így igen, akkor is volt mikor állapotos lettem.

Csodálkozva olvasom amúgy a sok választ, hogy milyen sok nőnek nincs orgazmusa.

Azt hittem, ez természetes.

2012. márc. 26. 12:14
 26/68 A kérdező kommentje:
Hát sajnos nem minden nőnek van orgazmusa. :-(
2012. márc. 26. 22:41
 27/68 anonim ***** válasza:
82%
Én is éreztem már megfoganós orgazmus és mégse estem teherbe sajnos. Amúgy csak úgy simán nekem sincs orgazmusom csak akkor ha simogatom a csiklóm, de akkor állati jó, tud lenni!
2012. márc. 27. 21:07
 28/68 anonim ***** válasza:
78%
Volt orgazmusom, de érdekességként elárulom, hogy a párom előtt nem volt olyan férfi aki hüvelyileg csúcsra tudott juttatni...lám ő lett a babám apukája :) Az első 4alkalommal nem élveztem úgy el vele sem, aztán azóta minden együttlétnél. :))
2012. ápr. 4. 23:18
 29/68 anonim ***** válasza:
74%

Úgy örülök hogy mindenkinek olyan csodálatos a szexuális élete hogy olyan magától értetődő az orgazmus mint a levegővétel és úgy rácsodálkoznak arra akinek nincs hogy a mondandójukat is elfelejtik... Picit sem bántó ám hogy úgy néztek azokra akiknek nincs folyton orgazmusuk mintha valami misztikus, egzotikus betegségük lenne és mindjárt ki akarjátok gyógyítani. Az hogy megfogan-e a baba annak semmi köze a női orgazmushoz, ha így lenne akkor a babák fele meg sem születne.

Én biztos beteg vagyok mert az egy kezemen meg tudom számolni hogy szex közben hányszor volt orgazmusom és érdekes, ettől még jól érzem magam a bőrömben, nincs pszichés bajom, jó kapcsolatban élek, szeretjük egymást a párommal. Csak egyszerűen nem játszik központi szerepet a szex és az orgazmus az életemben, na bumm, benéz a ló az ablakon...

2012. ápr. 4. 23:40
 30/68 anonim ***** válasza:
27%
Utolsó, én nem okoskodni akarok, de akkor valamit nem jól csináltok.
2012. ápr. 4. 23:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!