Volt orgazmusotok annál az aktusnál, amikor teherbe estetek?
Figyelt kérdés
Élveztétek azt a szexet? Ugyanolyan volt mint a többi?2012. febr. 23. 15:52
11/68 anonim válasza:
Nászúton fogant, minden este volt orgazmusom, uh tuti akkor is...
12/68 A kérdező kommentje:
De jó! :-)
2012. márc. 1. 09:46
13/68 anonim válasza:
Mind a négy gyermekemnél, szinte napra pontosan tudtam, hogy mikor fogantak. A negyediknél (pedig őt nem terveztük) gondoltam még akkor melegében rá, hogy olyan megfoganós orgazmusom volt. Gyorsan elhessegettem a gondolatot. Szerintem azért van, mert egy fergeteges orgazmus hatására váratlan tüszőrepedés lehet és valahogy erre érzünk rá.
14/68 anonim válasza:
mindkétszer hatalmas orgazmusom volt - én is rögtön azt mondtam, hogy ebből tuti baba lesz és lett is. De nekem többségében van orgazmusom, ritka, ha nem.
15/68 anonim válasza:
utolsó előtti! szerintem is így van, illetve nálam is így volt. Nekem is 4 terhességem volt és mind a négyszer - ez tényleg jó megfogalmazás - hogy olyan másfajta, megfoganós orgazmusok voltak.
16/68 anonim válasza:
Én is pontosan tudom melyik volt az a 2 alkalom, amiből a 2 kicsi lett :). Tényleg más, sokkal intenzívebb és emlékezetesebb volt, pedig hálistennek amúgy sincs okom panaszra.
Talán ebből származhat a népi bölcsesség, hogy a nők képesek megérezni, ha ott a baba.
17/68 anonim válasza:
igen, volt (mindig van)
A végét tekintve más volt, mint a többi, de ezt hadd ne részletezzem. ;)
Ikrek fogantak és születtek.
18/68 anonim válasza:
Mindig van, biztos volt. :))
29 hetes kismama
19/68 anonim válasza:
Mindketszer volt orgazmusom mikor teherbeestem.:)
2,5 eves kisfiu es 9 hetes pocaklako anyukaja
20/68 sumergo válasza:
Nem, mert lombikos! :-) Sajnos....( Csak hogy kilógjak a sorból)
DE, lényeg, hogy van babó!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!