Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt orgazmusotok annál az...

Volt orgazmusotok annál az aktusnál, amikor teherbe estetek?

Figyelt kérdés
Élveztétek azt a szexet? Ugyanolyan volt mint a többi?
2012. febr. 23. 15:52
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 29-es. Én nem csodálkozom azon, ha valakinek nincs orgazmusa. Mert sok férfi tojik rá, hogy a párjának jó e az együttlét, azzal meg pláne nem, hogy eljut-e a csúcsra. Igen, ettől még jól érezheted magad, de hidd el áltatod magad, ha azt hiszed semmit sem veszítesz. Bizony, ha egy kicsit utána nézel láthatod, hogy orgazmusnál előfordul tüszőrepedés, így lehet köze a fogantatáshoz. Egy kapcsolatban meg nagyon jó, amikor két ember az ölelkezésben is ki tudja fejezni az érzéseit. Ennek csúcspontja az orgazmus. S ha egy férfi szeret, akkor megtalálja a módját, hogy ez a nőnél is kiteljesedjen. Mielőtt megismertem a páromat, én sem gondoltam, hogy ez számít. Viszont igen, számít.
2012. ápr. 5. 07:34
 32/68 anonim ***** válasza:
79%
Igen én is így vagyok, azt gondoltam orgazmus nélkül is milyen jó, és én ilyen vagyok és kész. Nem zavart. Én is azóta látom a különbséget, mióta a párommal együtt vagyok. Előtte fogalmam sem volt mi az :) Lehet, hogy van akinél nem számít fogantatásnál a dolog, de biztos vagyok benne, hogy nálam igen. Előző kapcsolatomban 1 évig csak védekezés nélkül voltunk együtt. Akkor még nem volt orgazmusom egyáltalán. A mensim óramű pontossággal mindig megérkezett, pedig nagyon gyakran voltunk együtt. A mostani párommal az első együttlevős, orgazmusos hónapban babás lettem. (ez a baba sajnos elment és nagyon aggódtam, mert akkor azt gondoltam, hogy csoda hogy terhes lettem) Aztán az ajánlott idő leteltével próbálkoztunk és ismét azonnal babás lettem az első próbálkozós hónapban. El sem akartam hinni :) Biztos vagyok benne, hogy nálam szerepet játszik...ez a sok éves tapasztalatom :) 28hkm
2012. ápr. 5. 08:00
 33/68 anonim ***** válasza:
47%
Látom nem értettétek meg... Nekem elég sok más gondom van az életben mint hogy azon kattogjak miért nincs orgazmuson, libidóm sincsen már igazán, amikor még volt akkor előfordult az orgazmus, de most már nem. És engem tényleg nem zavar. Komolyan nem bírjátok elhinni hogy nem ez egy kapcsolat középpontja? Biztos nagyon idilli, romantikus meg trallala a dolog de nekem 20-ad rangú. És van 3 gyerekem...
2012. ápr. 5. 10:23
 34/68 A kérdező kommentje:
Hát ez elég nagy baj! Szegény párod! Egyébként a jó kapcsolathoz 3 dolognak kell egyensúlyban lenni: érzelmi, szexuális és gazdasági összhang!
2012. ápr. 5. 11:07
 35/68 anonim ***** válasza:
69%
Mi az hogy szegény párom? Te agyadnál vagy? Rajta most mit sajnálsz? Neki van orgazmusa! Nem mindenkinek a szex körül forog az élete amikor a megélhetéséért küzd, van egy állandó ápolásra szoruló beteg gyereke és az élete nem csupa rózsaszín habos álom...
2012. ápr. 5. 11:35
 36/68 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Utolsó!Mindenkinek vannak problémái, a teherbeesés rovat arról szól, hogy próbálunk kapaszkodni egy kis mikroszálba, ami reményt adhat, ha babára vágyunk. Megértem a Te problémád, és elfogadom, hogy Neked ez így jó, és hogy az orgazmus csak 20-ad rangú, de a kedves kérdező érdeklődés szintjén intézte ezt a kérdést és nem kell senkit lehurrogni, ha nem ért valamit. Nekem jó a kapcsolatom, van orgazmusom, csak éppen babát nem tudok produkálni, ez sem jobb...
2012. ápr. 5. 14:20
 37/68 anonim ***** válasza:
61%

Igazad van, utolsó, elnézést! Csak felbosszantott hogy egyesek ufóként néznek itt arra akinek nincs mindig orgazmusa és kitalálják hogy biztos a párom a hibás, meg hogy nem szeret stb...

De a Te példád is bizonyítja hogy a baba nem az orgazmuson múlik.

2012. ápr. 5. 14:22
 38/68 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt orgazmusom egyik fogantatáskor sem és máskor sem.
2012. ápr. 5. 14:25
 39/68 anonim ***** válasza:
85%
Senki sem írta, hogy szükséges az orgazmus a teherbe eséshez. Esetenként előfordul orgazmus hatására tüszőrepedés és ezt vannak olyanok (mint én is) akik akkor érzik. Ez pedig jó érzés. Normálisan persze, hogy nem a szex és az orgazmus köré épül a házaspár élete. Vannak időszakok amikor ritkán van. Viszont nekünk akkor is fontos, hogy az minőségi, mindkettőnk számára teljes legyen. Olyankor jó kikapcsolni és semmi másra nem gondolni. Nem erről szól az életünk, de nekünk jó, hogy ilyen is van. Isten, nekünk embereknek megadta, hogy a párban élők élvezhessék az együttlétet és élvezetes legyen az utódnemzés. Nem kötelező senkinek. Ettől még én egy férfiról aki együtt van a feleségével úgy, hogy az nem élvezi, csak mint test szolgál, igenis önzőnek tartom. Azokat a nőket akik meg megjátsszák, hogy jó nekik, csak hogy a hapsi önérzete ne sérüljön, butának.
2012. ápr. 5. 17:56
 40/68 anonim ***** válasza:
84%
Tényleg senki nem azt írta, hogy orgazmus nélkül nem lehet teherbe esni, persze hogy nem azon múlik ne viccelj már!! Te húztad fel magad azon, hogy milyen sok nő írja hogy van orgazmusa...ha neked huszad rangú, akkor nem tudom miért zavar, hogy másnak van. Az első hozzászólásod teljesen felháborodott hangvételű...nem tudom miért is, hiszen téged ez nem foglalkoztat. Csupán ez a furcsa, gondolom másnak is és valószínű azért gondolták hogy megoldhatnád ezt a dolgot, de ha nem és rosszul gondolták akkor bocs, de téged se zavarjon ennyire, hogy másnak jó!
2012. ápr. 5. 20:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!