Ki nem várja február 17-re? Tünetek vannak? Mikor érdemes tesztelni?
Sziasztok!
Nekem ma volt pecsételés, amúgy 17-én kellett volna megjönnie. Úgyhogy szerintem ebből már nem lesz baba, hamarabb jön meg :( Majd legközelebb...drukkolok Nektek!!
4-es vagyok!!
nekem is volt cikk-cakkos a görbém de még hogy!!ááá ne tudjátok meg!!én nem szedek semmilyen vitamint!!lehet ez a baj!!
kedves kérdező:nem lehet,hogy beágyazódástól kezdtél el pecsételni??
4-es vagyok!!
ha rám értetted én most töltöttem a 30!!én nem hiszek a terhes vitaminokba!!a sógornőmék nem tervezték és valószínű nem is szedett semmit és mégis terhes lett!!és te mennyi vagy??
4-es vagyok!!
hát nem tudom!!végül is jó igazad van!!
Kedves 4-es!
Nem hiszem, hogy a beágyazódás miatt van, bár jó lenne, mert ha 17én kellene megjönnie,akkor szerintem a beágyazódásnak meg kellett volna történnie hamarabb.
A vitamin ráér szerintem, ha már az ember tudja, hogy terhes, bár ártani nem árt, ez igaz. De nem hinném, hogy a vitaminon múlik a teherbeesés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!