Ki nem várja február 17-re? Tünetek vannak? Mikor érdemes tesztelni?
Figyelt kérdés
2012. febr. 11. 14:36
41/120 Adri08 válasza:
nem is tudom,lehet már csak beképzelem,de tegnap elég sokat pisilgettem...
42/120 anonim válasza:
első vagyok!
A gyakori pisilés is lehet mensis tünet ugyanúgy. Én pl. azelőtt és akkor mindig gyakrabban járok pisilni. Szóval ilyenkor még elég nehéz tippelni, hogy sikerült-e :((
Nagyon kiváncsi vagyok, hogy sikerült-e nektek! Az meg egy valóságos csoda lenne, ha nekem is összejött volna most...
43/120 Adri08 válasza:
én is drukkolok nektek! legyen már szerda!!!!! :)
44/120 anonim válasza:
első vagyok!
Én is drukkolok mindkettőtöknek!
Nekem szerintem nem sikerült mert most megint észrevettem valami pecsételgetést, az is lehet, hogy most ez a mensim...:( Meg már néha érzem ezt a bugyborékolós érzést is, úgyhogy én már nem reménykedem.
45/120 anonim válasza:
4-es vagyok!!igen tudom,hogy menszi előjele lehet de most az a furcsa,hogy igen járok sűrűn pisilni de nem pisilek sokat!!mert eddig mindig sokat pisiltem olankor!!na majd meglátjuk!!de azért majd írjatok,hogy mi van veletek!!
46/120 Adri08 válasza:
azt elfelejtettem írni,h pár napja volt,h nagyon viszketett a cicim a bimbó résznél,szinte egy napig...ne nevessetek ki,de már muszály volt benyálaznom mert úgy kicsit enyhült a viszketés..meg a pocim is volt h picit viszketett...régebben sosem volt ilyen viszketés problémám... szerintetek?? :)
47/120 anonim válasza:
4-es vagyok!!
nekem is volt,hogy viszketett de még az egész mellem is!!
48/120 anonim válasza:
4-es vagyok!!
volt valakinek ilyen tájt hőleesése??vagy így már ne is reménykedjek??szerintetek??
49/120 Adri08 válasza:
januárban elkezdtem mérni a hőmet,de olyan össze-visszának láttam úgyh abbahagytam :) gondoltam ha a baba akar akkor hőmérés nélkül is jön :)
50/120 Adri08 válasza:
vitaminokkal,h álltok? én az elevitet szedem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!