Ki nem várja február 17-re? Tünetek vannak? Mikor érdemes tesztelni?
első vagyok:
Én még nem teszteltem egyáltalán!!
Nem akarom elhamarkodni. Az is lehet mégis meg fog jönni, mert most egy nagyon picit érzek megjön érzést...úgyhogy én még inkább várok. Csak nem értem, hogy miért nem jött még meg eddig, mivelhogy nekem mindig pontosan jött!
4-es vagyok!!
Adri: irigyelem a türelmedet!!én biztos nem lennék ilyen türelmes!!én már alig várom,hogy 17-ke legyen!!
4-es vagyok!!
első:nem lehet,hogy ideges vagy??mert akkor is késhet!!az is befolyásolja!!
Első vagyok:
Hát igazándiból most kezdek egy picit ideges lenni azért mert hogy nem jött meg. És nem értem miért, persze egyből a legrosszabbra gondolok, hogy valami bajom van...
Kedves Adri! Tegnap kellett volna hogy megjöjjön. Tegnap voltam a 29. ciklusnapom és legkésőbb akkorra már meg szokott jönni. Múlt hónapban a 28. napra jött meg jó rendesen megvolt akkor, mensis görcs is volt, teljesen normális mensi volt az. Most pedig semmi nincs, pedig már a 30. napon vagyok. Enyhe mensis érzésem van néha meg szédülés.
4-es vagyok!!
Adri:hát nem is tudom,hogy teszteljek-e 17-én mert igazából nem is tudom milyen hosszúak a luteális szakaszom!!
áááááá agyamra megy ez az állandó pisilhetnék!!és nem is pisilek sokat!!még ilyen nem volt!!volt valamelyik kötőknél ilyen??vagy esetleg most??én nem érzem még,hogy meg akarna jönni én csak aznap érzem!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!