Ha február 5-re nem várom és már jönnek a hasszurkák és felfalnám a hűtőt is akkor biztos meg fog jönni?
Figyelt kérdés
Amúgy ha az alaphőm 36,8 akkor hogy kell alakulnia hogy baba legyen? Feltétlen fent kell lennie terhesség esetén?2012. febr. 3. 15:17
1/10 anonim válasza:
Mintha csak én írtam volna... ugyan ezt kérdezem én is...Választ várunk!!!
2/10 anonim válasza:
detto!! :) én mára vagy holnapra nem várom.. viszont nekem 37,2-37,4 között ingadozik .. engem is érdekelne, hogy mi lehet a dologban !:)
3/10 anonim válasza:
Nem.nem biztos,hogy megjön,de az sem biztos,hogy nem.A hőddel kapcsolatban meg reggel mérd és próbáld ki a nyelved alatt.Nekem is ott mutatta az emelkedést.Sok sikert.
4/10 A kérdező kommentje:
nem igazán tudom megmérni, mivel többször kell kelnem éjjelente még a kisfiamhoz, valószínű nem jót mutatna, vagyis megmértem és nincs hőemelkedés. ő elsőre összejött most meg úgy állok a dolgok előtt mint egy analfabéta. Azt hiszem amikor vele voltam terhes akkor 37,1 körül volt terhesség alatt napközben is. Ezért is gondolom hogy nekem biztos megjön. Veletek mi a helyzet mióta próbálkoztok? Szívből kívánom hogy aki vágyik rá összejöjjön, mert ez nagyon rossz, minden hónapban, bár ez volt a 4. hónap.
2012. febr. 3. 15:46
5/10 A kérdező kommentje:
Csajok, megmértem most 37. Ezt tuti pszichésen produkálom.
2012. febr. 3. 15:51
6/10 A kérdező kommentje:
negatív a teszt, már kezdek bekattanni.
2012. febr. 3. 15:56
7/10 anonim válasza:
Nyugi, van akinek késöbb mutat pozit, biztos tudod az ovulációd napját?
8/10 anonim válasza:
Nem kell bekattanni :)Lehet,hogy pszichésen produkálod de nem biztos.A teszt lehet azért volt negatív mert később volt a beágyazódás.Várj néhány napot és akkor tesztelj reggeli vizeletből.Ha a kistesóra vágyol sok sikert hozzá :)
9/10 A kérdező kommentje:
köszi a biztatást! jan. 24-én volt, uh-on nézte meg a doki, már nincs hasszurka. Hétvégén kiderül.
2012. febr. 3. 22:18
10/10 A kérdező kommentje:
És Veletek is hasonló a helyzet? Mikorra nem várjátok? Első baba?
2012. febr. 3. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!